tinuta completa de 200 lei

ținută completă cu 200 lei: așa sună provocarea pe care am primit-o în urmă cu câteva zile.

Trebuie  spun  suma de 200 lei  cam speria. Știu  pot și haine cu prețuri rezonabile, dar   încadrez în 200 lei cu o ținută care  includă încălțăminte pantaloni si o cămașă/bluza/tricou mi se părea destul de improbabil.

Iată cum au decurs lucrurile. Vizionare plăcută!

Acum pot spune, destul de încântat de mine   pot îmbrăca din cap până în picioare cu 200 lei.

Este adevărat  am avut destul de mult noroc cu încălțămintea la reducere de la Sportisimo. Am dat 75 lei pe o pereche de pantofi sport albi, lucru care mi s-a părut senzaționalÎi poți găsi si online aici si ai si cateva alte optiuni de culoare, daca ti se pare ca logo-ul visiniu este prea mult.

Cât privește hainele, nu am putut pune cap la cap o ținută prea creativăașa  m-am rezumat la o pereche simplă de panatloni chino olive, pe care am dat 70 lei și un tricou alb, simplu. Ambele provin din Koton, unde am nimerit într-o perioada de midseason sale, lucru care a ajutat destul de mult cu provocarea mea.

Marea mea surpriză a fost  întreaga ținută a costat, de fapt mai puțin de 200 lei și mi-au rămas chiar bani și de două cafele mari la Starbucks.

Acestea fiind spuse, concluzia mea este  da, cu puțîn noroc poți alcătui o ținută completă (basic) cu 200 lei și primele locuri in care ar trebui  cauți sunt Koton și Sportisimo.

Sper ți fi plăcut acest episod, iar până dată viitoare nu uită: Shop.Share.Repeat.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?