Nu este nevoie sa cheltui o avere pe o jachetă dacă profiți de reducerile de nerefuzat!

Indiferent de vremea pe care o întâmpini sau de locul în care te afli, toamna ai nevoie întotdeauna de o jachetă care să îți ofere confortul şi look-ul dorit. Ai acum foarte multe reduceri la diverse tipuri de jachete, pentru ca tu să găsești una potrivită dorințelor tale.

Trenciul este piesa vestimentară care adaugă un plus de stil look-ului tău. Culoarea clasică, bej, se regăsește la trenciul ușor din amestec moale de viscoză care are și o reducere de la prețul de 199,00 lei la 139,00 lei. Rămânând la același stil și la același spectru de culori tomnatice, poți alege trenciul Lee Cooper la un preț excelent, de numai 110 lei, după o reducere cu 86% a prețului inițial de 773 lei. La un preț extrem de mic, de numai 33,90 lei, redus de la 67,90 lei, găsești un palton cu revere și manșete, având un cordon chic în talie.

Jacheta de piele poate fi purtată în foarte multe combinații, de aceea această jachetă Biker de la Lee Cooper poate reprezenta o alegere potrivită pentru tine. Este de nerefuzat la prețul de 153 lei, după o reducere de 83% de la 882 lei. Și jacheta Only Steady Biker este perfectă pentru acest anotimp, putând fi achiziționată la prețul de 291 lei, redus cu 30% de la 416 lei.

Dacă vrei o jachetă aviator din satin vaporos, o poți avea la prețul de 69,90 lei, redus de la 129,00 lei. Cu un model asemănător, jacheta bomber Golddigga, poate face parte din colecția ta la prețul de 104 lei, redus cu 77% de la 445 lei. La un preț foarte mic, de numai 49,90 lei, redus de la 67,90 lei, găsești geaca neagră cu fermoare care este casual și ușor de purtat.

Dacă acum vremea este blândă cu noi, nu putem totuși să nu ne înarmăm cu o jachetă impermeabilă, cum este jacheta Karrimor care poate fi a ta la prețul de 326 lei, redus cu 65% de la 932 lei. Și această jachetă softshell, impermeabilă, de la Benger are parte de o reducere de 55%, ajungând de la prețul de 289,99 lei, la 129,99 lei.

Jacheta din denim pare să nu se demodeze, astfel putând fi purtată după bunul plac. Un model simplu, dar interesant este această jachetă din denim prespălat, pe care o găsești la prețul de 89,90 lei, redus de la 139,00 lei. De o reducere mai mare, de 65%, beneficiază jacheta din denim Noisy May Mole, ajungând astfel la prețul de 152 lei, de la 436 lei.

Fie că alegi un trenci feminin sau o jachetă sport, indiferent care este stilul tău, te poți bucura acum de reducerile prezentate si nu numai. Așa că nu mai sta pe gânduri și Shop. Share. Repeat.

 

Disclaimer: Ne dorim să vă supunem mereu atenției cele mai avantajoase oferte din online și nu numai, dar în funcție de data la care citești acest articol, reducerile și prețurile finale semnalate pot suferi modificări la furnizorii enumerați. De asemenea, și articolele menționate pot fi scoase din vânzare. De aceea, te rugăm să fii atent înainte să cumperi, iar dacă vrei să te ajutăm să găsești oferte similare sau poate chiar mai bune, lasă-ne un mesaj pe pagina de facebook a lui wolfpick sau un e-mail la [email protected].  

Sursă imagine reprezentativă: pexels.com

Sursă foto articol: ro.factcool.com, hervis.ro

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?