La ? WolfShow vorbim despre cum îți dai seama despre cât de avantajoase sunt reducerile

Ți-a făcut cu ochiul un produs la ofertă? Dar este reducerea autentică? Hai să vezi cum îți dai seama ?

 

Ți s-a întâmplat până acum să cumperi ceva la reducere, iar mai apoi să vezi în altă parte un preț considerabil mai ieftin? Dacă da, atunci înțelegi că pentru tine cu adevărat avantajos este prețul cel mai mic și nu procentul cel mai mare la un sale. Sunt câteva reguli simple care să te facă să treci de starea de impuls buy repejor, astfel încât să îți dai seama exact ce vrei să cumperi și unde găsești oferta cea mai bună.

Astăzi vorbim despre cum îți dai seama despre cât de avantajoase sunt reducerile. Iată ce trebuie să faci ca să cumperi mereu avantajos:

 

 

1 Nu trebuie să îți iei ultimul model, după 6 luni – 1 an prețul scade cu ±25%.

Foarte ușor este să exemplificăm acest aspect cu telefoanele mobile. Acestea au un preț de lansare mai mare, dar în scurt timp acesta scade simțitor. Ba mai mult, nici nu ai nevoie de acea tehnologie, între un telefon din 2019 și unul din 2018 din aceiași clasă, diferențele la performanțe nu sunt așa mari, în schimb, la prețul de cumpărare avem un mare avantaj.

2 Urmărește prețul online al produsului/ serviciului pe care dorești să îl achiziționezi.

În primul rând, dacă precedezi așa vei știi dacă de Black Friday sau cu ocazia altor campanii reducerile sunt cu adevărat substanțiale.

De asemenea, magazinele -atât cele online, cât și cele offline- afișează reducerile produselor față de prețurile inițiale, nu fața de acum 2-3 luni. Prin urmare, dacă urmărești constant, vei știi daca prețul s-a modificat față de ultima dată când ai verificat personal.

3 Folosește comparatoare de prețuri și verifică și tu market place-urile principale.

Aceste platforme sunt foarte bune pentru a îți face o idee. Dar nu te limita doar la acestea deoarece ele nu afișează prețurile tuturor retailer-ilor. Intră personal și verifică și în alte magazine/site-uri cunoscute. Dar mai ales, nu fi comod! Chiar dacă te-ai obișnuit că la magazinul X produsele sunt de obicei mai ieftine cu câteva procente față de magazinul Y, produsul tău poate intra la o campanie nouă de reduceri la magazinul Y și astfel să fie cel mai bun preț de pe piață.

Aici te putem ajuta și noi. Dacă vrei să știi care este cea mai bună ofertă pentru un anumit produs/serviciu, te putem ajuta oricând. Tot ce trebuie să faci este să lași un comentariu sau sa ne scrii pe pagina noastră de facebook.

 4 Nu te bucura de cele mai mici prețuri, încearcă să cumperi de la un retailer serios.

Știu că un preț mare ascunde în spatele lui politici susținute de marketing, dar în același timp acesta garantează de cele mai multe ori și un management al relației cu clienții de calitate.

Cu toții am avut tot felul de experiențe din acest punct de vedere. Cel mai bine este să te informezi înainte să cumperi. Mă refer aici la garanție, politica de retur etc.

5 Nu cumpara oricând, așteaptă perioadele de sale-uri, iar aici te poți baza mereu pe noi pentru informații utile.

Tragem mereu un semnal de alarmă atunci când urmează o nouă campanie de reduceri, atât pe blog, cât și pe vlog. Așa că poți conta pe noi să te ținem la curent. Tot ce trebuie să faci este să ne vizitezi de fiecare dată când poți.

 

De acum înainte vreau să cântărești foarte serios orice ofertă de care vrei să profiți. Doar așa câștigi cu adevărat.

În speranța că au fost utile aceste sfaturi, până data viitoare nu uita: Shop.Share.Repeat.

 

Disclaimer:

Ne dorim să vă supunem mereu atenției cele mai avantajoase oferte din online și nu numai, dar în funcție de data la care citești acest articol, reducerile și prețurile finale semnalate pot suferi modificări la furnizorii enumerați. De asemenea, și articolele menționate pot fi scoase din vânzare. De aceea, te rugăm să fii atent înainte să cumperi, iar dacă vrei să te ajutăm să găsești oferte similare sau poate chiar mai bune, lasă-ne un mesaj pe pagina de facebook a lui wolfpick sau un e-mail la [email protected].  

Sursă foto: pexels.com

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?