Nu ţi-ai dorit vreodată un LED TV să vizualizezi tot ce îţi doreşti în stilul pe care îl doreşti? Poate vrei să urmăreşti campionatul mondial, sau poate ai chef să urmărești National Geographic într-un mod puţin mai realist.

Poate vrei să îl conectezi la gaming rig-ul tău şi să joci un Battlefield 1 pe detalii ultra şi să rămâi cu gura căscată la toate detaliile sau vrei să urmăreşti un film mai ceva ca la cineva.

Alegerea îţi aparţine pentru că…acum ai ocazia! Nu de altceva dar e şi la reducere şi…zic şi eu, cine ştie.

Este vorba de modelul Samsung UE28J4100AW, un LED TV cu multe funcţii interesante pe care nu le poţi trece cu vederea nici să vrei.

Are o diagonală de 28 inch, suporta o rezoluţie de 1366×768, are două ieşiri HDMI, un USB, un SCART şi altele pe care le vei descoperi singur. Sunetul este Premium Sound 5.1, Dolby Digital Plus.

https://static1.evomag.ro/img/1184255/500x500/1485952272img-tv-Samsung-28J4100.jpg

Funcţiile sale sunt foarte interesante, dacă ai un stick USB şi îl introduci în slot, poţi înregistra pe el emisiunea sau orice doreşti să vezi, cu funcţia Wide Color Enhancer Plus, poţi maximiza calitatea tuturor imaginilor şi detaliilor, poţi conecta orice USB sau HDD extern pentru a viziona filme sau a asculta muzica.

L-am găsit pe evomag.ro la preţul de 750 de lei, un preţ convenabil dacă te gândeşti că nu îl schimbi de la an la an, e totuşi un Samsung şi are specificaţii atrăgătoare şi…ah da,era să uit, este la reducere! Aşa că, profita cât poţi!

Recomand acest LED, mai ales că până se ieftineşte un OLED va mai trece ceva timp…un an…doi…până atunci, un LED îşi va face datoria cu onoare şi cu durată de viaţă mare.

Cum ți se pare?

Nu uita, Shop.Share.Repeat.

 

Sursa imagine reprezentativă : http://www.hukukihaber.net/images/haberler/turk_ailesi_tv_bagimlisi_h23308.jpg

Sursa foto articol : https://static1.evomag.ro/img/1184255/500×500/1485952272img-tv-Samsung-28J4100.jpg

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?