Sunt un fan LG, am avut nenumărate electronice de la LG, radio, TV, monitor, periferice pentru PC, şi chiar şi telefonul actual este tot un LG. Aşa…acum fiindcă tot am amintit de telefon mobil LG, aş vrea să discut despre un model apărut pe piaţă anul trecut şi anume modelul G6.

LG G6 a apărut anul trecut, prin martie, şi prezintă caracteristici demne de a fi luate în seamă. Memorie internă mare? Bifat, 64 de gb memorie internă cu 4 gb de RAM. Camera foto ? Bifat, Dual 13 mp + 13 mp, cu dual-LED flash, plus 5 mp cea frontală. Procesor bun? Bifat. Rulează un Quad-Core Snapdragon 821. Rezistent la şocuri ? Bifat! Gorilla Glass 5 îşi face treaba numai bine.

Telefonul rulează Android 7.0, ce poate fi actualizat desigur.

Are multe funcţii suplimentare printre care merită menţionate amprenta digitală, accelerometru, giroscop, busola, barometru, etc.

https://ro.mobileshop.eu/phone-pictures/large/7413-lg-g6-gold-front.jpg

Bateria este încorporată în telefon, dar vine cu o putere de 3300 mAh. Nu este extraordinar de mare, dar îşi face treaba.

Modelul vine în diverse culori, printre care auriu, negru şi ice platinum. Personal, varianta ice platinum mi se pare foarte cool, Îi dă un aspect mai avangardist.

Am găsit telefonul pe mobileshop.eu  la preţul de 1870 de lei, cel mai ieftin din câte am găsit. Raportul calitate-pret este unul competitiv, deși la ora actuală nu se poate lua la bătaie cu titanii industriei. Specificațiile sale sunt de asemenea competitive, in ciuda vârstei sale.

LG este şi va fi în continuare un jucător important pe piaţa electronicelor şi se străduieşte să fie cot la cot cu cei mari, produsele lor sunt rezistente, au o personalitate proprie, asta pot spune din experienţă personală, şi nu dau prea multe bătăi de cap.

Recomand cu foarte multă căldură acest model, dar şi firma LG, şi sper…nu, ştiu că nu vei fi dezamăgit.

Shop. Share. Repeat.

 

Sursa imagine reprezentativa : http://www.droidgamers.com/wp-content/uploads/2017/04/LG_G6_handset-1024×576.jpg

Sursa foto articol : https://ro.mobileshop.eu/phone-pictures/large/7413-lg-g6-gold-front.jpg

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?