Toamna aceasta te întâmpină cu reduceri la cele mai dorite genți și poșete!

Este extrem de plăcut atunci când cumperi o geantă nouă al cărei model îţi place la nebunie şi cu a cărei culoare poţi asorta orice! Dar preţul genţilor şi poşetelor este destul de mare. Nu este o problemă, rezolvăm cu aceste reduceri care sigur îţi vor plăcea.

Această geantă matlasată Carla Ferreri este perfectă pentru acest sezon. Şi ce reducere are! De la preţul de 629,01 lei, o poţi cumpăra cu preţul de 261,99 lei.

De la Guess ai geanta crossbody superbă şi numai bună pentru o ţinută casual. Ar fi o achiziţie bună, având în vedere reducerea de la preţul de 607,50 lei, la numai 385,99 lei. Tot de la Guess poţi alege fermecătoarea geantă crossbody G Lux pe care o poţi atribui unei ţinute de seară. Preţul acesteia este de 295,99 lei, redus de la 531,00 lei.

Cum să rezişti acestui model de geantă Pierre Cardin? Acestă poşetă foarte feminină este de-a dreptul încântătoare chiar prin simplitatea sa. Preţul este de 209 lei, redus de la 299 lei. Geanta Desiree poate fi extrem de practică şi de frumoasă în acelaşi timp. Şi un aspect important este aceala că bej, roşu, bleumarin și negru sunt numai câteva dintre culorile disponibile pentru acest model! Preţul acesteia este de 664,30 lei, redus de la 949,00 lei.

Superba poşetă Steve Madden de culoare nude te va surprinde prin delicateţe şi atenţie la detalii şi, desigur, prin preţul redus de la 459 lei, la 319 lei. De nerefuzat este şi poşeta Epica bej sau neagră, confecţionată din piele naturală. Preţul este de 324,00 lei, redus de la 649,00 lei pentru cea de culoare bej. Pentru varianta în culoarea neagră, poşeta are preţul de 389,00 lei. Poşeta plic Cromia bej este deosebită prin frumoasele detalii pe care le are. O găseşti la preţul de 414,00 lei, redus de la 899,00 lei.

Modelul simplu dar de efect al poşetei Enzo Bertini îţi va fi pe plac dacă stilul tău este unul mai clasic. Se găseşte la preţul de 299 lei, redus de la 439 lei. Un model simplu şi elegant are şi poşeta Aldo din piele ecologică, pe care o găseşti la preţul de 197,00 lei, redus de la 329,00 lei.

O geantă este utilă atât din punct de vedere practic, cât și estetic, depozitându-ți obiectele de care nu te poți lipsi, dar dând și un aspect impecabil ținutei tale. Așa că nu mai sta pe gânduri și găsește poșeta potrivită printre multitudinea de modele la reducere! Și nu uita, Shop.Share.Repeat.

 

Disclaimer: Ne dorim să vă supunem mereu atenției cele mai avantajoase oferte din online și nu numai, dar în funcție de data la care citești acest articol, reducerile și prețurile finale semnalate pot suferi modificări la furnizorii enumerați. De asemenea, și articolele menționate pot fi scoase din vânzare. De aceea, te rugăm să fii atent înainte să cumperi, iar dacă vrei să te ajutăm să găsești oferte similare sau poate chiar mai bune, lasă-ne un mesaj pe pagina de facebook a lui wolfpick sau un e-mail la [email protected].  

Sursa imagine reprezentativă: beautyfrizz.com

Sursa foto articol: elefant.ro, benvenuti.ro, tezyo.ro

 

 

 

 

 

 

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?