Îmi place foarte mult să merg la cumpărături în mall…ei…asta e plăcerea mea vinovată (una dintre ele). Nu pot să trec niciodată pe lângă magazinele Douglas fără să intru şi să verific ce produse noi au apărut sau ce reduceri tentante oferă.

Verificând site-ul magazinului, am găsit  oferte tare frumuşele. Una dintre ofertele care mi-au sărit în ochi este cea la câteva produse Evagarden. Primul produs care m-a interesat a fost fondul de ten DOUBLE LAST care promite acoperire perfectă şi hidratare pe tot parcursul zilei.

https://www.douglas.ro/media/image/8b/4e/98/911931.jpg

Ştim că în zilele însorite avem nevoie de o hidratare cât mai puternică, deci este un produs ideal. Al doilea produs pe care vreau să îl prezint este un fard de pleoape mat , sub formă de pudră compactă. Acesta conţine extract de lavandă, deci este blând cu pielea delicată a pleoapelor şi are efect de lifting. Vine în mai multe nuanţe, deci este potrivit pentru toate gusturile. Personal prefer nuanţa Ivory, pentru că este atât de subtilă.

Al treilea (şi ultimul) produs pe care ţi-l prezint este rujul BB care este şi balsam în acelaşi timp, conţinând vitamina E. Aşadar se pune din nou accent pe efectul hidratant. Mai mult, oferă şi protecţie faţă de razele UV şi nu conţine parabeni şi nici parfum, deci riscul de a manifesta o alergie este mult diminuat. Nuanţele oferite sunt multe, iar cea pe care am ales-o eu este Rose Bloom.

https://www.douglas.ro/media/image/7f/74/04/912085_600x600.jpg

Acestea sunt, desigur, doar câteva exemple ca să vă puteţi face o părere preliminară. Restul cosmeticelor din gama Evagarden le puteţi descoperi voi aici , pe prima pagină a site-ului Douglas. Sunt multe, sunt de calitate şi au reduceri de 40%!…Într-un cuvânt sunt tentante!

Eu am profitat şi mi-am făcut stocul pentru vara aceasta. Puteţi profita şi voi şi vă puteţi bucura de răsfăţul unui machiaj simplu şi blând cu tenul vostru.

Shop. Share. Repeat.

 

Sursa imagine reprezentativa : http://tesztvilag.hu/wp-content/uploads/2017/12/evagarden-11.jpg

Sursa foto articol : https://www.douglas.ro/media/image/8b/4e/98/911931.jpg

https://www.douglas.ro/media/image/7f/74/04/912085_600x600.jpg

 

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?