Emergency alert! Valentine’s day bate la ușă!

 

Spune-mi că nu ai uitat să iei cadou de Valentine’s Day! Te-ai gândit la o cutie de bomboane sau flori, nu? Nu e profa din liceu, trebuie să găști ceva mai personalizat.

Ați râs fetelor, nu? Nu râdeți pentru că și voi mai uitați de cadouri și apelați la cadouri clișeu de multe ori, așa că acest vlog este ambii parteneri din cuplu.

 

Dacă ești pe ultima sută de metri cu shopping-ul pentru ziua îndrăgostiților, avem câteva idei pentru amândoi.

Domnilor:

– Ce ziceți de un buchet comestibil de la Art Dessert? Știu, sunt tot la flori și bomboane, dar o reinterpretare, serios dacă nu e mai original așa.

– Sau și mai șuchi: un buchet de ursuleți de pluș de la Smuff. E un cadou trăsnit și chiar drăguț, cu siguranță va fi apreciat.

Doamnelor și domnișoarelor:

– Cu un joc îl faci fericit, iar tu știi mereu unde e. Cu un un shooter mergi la sigur, așa că îți recomandăm Battlefield V de la PC Garage.

Sau un cadou comun:

Ce ziceți de un city break? Noi am găsit o ofertă foarte atractivă în Roma de la Veltravel .

 

Alte sugestii găsești și în articolul nostru de vineri, unde venim ca de obicei cu oferte care să îți facă experiența de shopping mai ușoară, prin propuneri interesante și reduceri cât mai atractive, și bineînțeles, în acest episod din #WolfShow.

Așa că enjoy the vlog și până data viitoare nu uita deviza noastră: #ShopShareRepeat.

 

Disclaimer: Ne dorim să vă supunem mereu atenției cele mai avantajoase oferte din online și nu numai, dar în funcție de data la care citești acest articol, reducerile și prețurile finale semnalate pot suferi modificări la furnizorii enumerați. De asemenea, și articolele menționate pot fi scoase din vânzare. De aceea, te rugăm să fii atent înainte să cumperi, iar dacă vrei să te ajutăm să găsești oferte similare sau poate chiar mai bune, lasă-ne un mesaj pe pagina de facebook a lui wolfpick sau un e-mail la [email protected].  

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?