Anul acesta se anunta cu surprize pentru specialiştii graficieni, de la cei care visează panoplia Adobe până la gameri greu de mulţumit. Înainte, monitoarele reprezentau doar nişte crt-uri plictisite care ocupau mult loc, astăzi, orice display care se respectă nu are doar  o rezoluţie impresionantă dar şi “artificii”. Noua gamă de display-uri de la LG promite caracteristici futuristice gen HDR10, care converteşte conţinut de calitate medie în calitate HDR sau G-sync, funcţie foarte importantă pentru gameri, care permite redarea imaginilor cu o claritate superioară, fără a pierde din calitate sau detalii. Display-urile din gamă conțin câte ceva de la coloșii industriei de plăci video, și anume Nvidia, respectiv AMD, care au ținut neaparat să își lase amprenta pe noile bijuterii vizuale, Nvidia venind cu tehnologia G-sync iar AMD venind cu propria lor idee de FreeSync. Ambele sunt destul de noi pe piața display-urilor, așa ca suntem curioși de ce sunt in stare aceste funcții.

Nouă gamă de display-uri poate părea destul de piperată, însă la caracteristicile promise, aş putea spune că se merită.

Un monitor din această serie, 34WK500, se găseşte în prezent la EVOmag  la prețul de 1499 ron, cel mai ok preț deocamdată.  Prețul său este un pic mai scump decât preţul afişat la lansare, dar ceva normal, ne-am obişnuit ce să mai. Cu un timp de răspuns de 5 ms, o rezoluţie ameţitoare de 2560×1080 şi 2 hdmi-uri, e cam gata de luptă. Să zicem că nu te ţine în “awaiting connection” cum te-ar ţine un joc online.

https://static2.evomag.ro/img/3612215/600x600/1521706079gnt1.JPG

Şi pcgarage.ro îl are pe stoc, intr-o ofertă care egalează oferta celor de la EVOmag .

Rămane la decizia d-voastră, ambele site-uri au oferta în picioare.

Celelalte modele din serie momentan se pare că nu au apărut în magazinele online decât la comandă, dar o să fie disponibile in curând in marile lanțuri de market-uri de electronice.

Shop. Share. Repeat.

 

Sursa foto articol : https://static2.evomag.ro/img/3612215/600×600/1521706079gnt1.JPG

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?