Ce ar fi o ținută fără accesorii? Ar fi ca vara fără soare, So, nu, nu, în niciun caz nu trebuie să îți lipsească din garderobă accesoriile acestei veri.

Prin definiție, accesoriu este o anexă a unui element principal. Toate cele despre care vorbim astăzi sunt anexe ale ținutelor tale, din fiecare zi. Versațile, fie că sunt elegante, fie casual, accesoriile pun ținuta în valoare, elimină banalitatea și scot în evidență tot ce are aceasta mai frumos.

Cel mai cele accesorii o să rămână, vara asta, agrafele.

Cu pietre, cu perle, cu mesaje, mai mari, mai mici, îți vor scoate coafura în evidență și îți vor da un aer chic. Le-am găsit pe acestea pe www.melimeloparis.ro și ne par o alegere super inspirată pentru vara aceasta :

accesorii clama 4 accesorii clama 3 accesorii clama 2 accesorii clama 1

Geanta de iuta.

N-ai voie să nu ai cel puțin una în garderobă. Sunt atât de multe variantă și atât de simpatice toate, încât este un must să îți cumperi una. Sau poate două :). Încăpătoare și rezistență, geanta de iută te va însoți toată vara, la birou, la plajă, sau în plimbările lungi din weekend. Îți va da un iz chic și va atrage priviri. Am găsit, pentru tine, niște variante super simpatice, colorate sau nu, însă, cu siguranță, încăpătoare :

geanta 4 accesorii geanta 1 geanta 2 geanta 3

 

Dacă ne întrebi pe noi, fără doar și poate, am alege geanta această super-simpatică, ce are aceste detalii ciucurași. Vara, când porți culori deschise, ai nevoie de puțină culoare și acești ciucurași reprezintă fix pată de culoare de care ai nevoie. Nici mai mult, nici mai puțin.

Nu în ultimul rând, trebuie să vorbim despre pălării.

Personal, cu acestea am fi început. În primul rând pentru că sunt accesorii super chic, în al doilea rând pentru că te protejează foarte bine, fără să îți strice părul. Multe femei se feresc să poarte ceva pe cap, de teamă să nu-și strice coafura. Breaking news : pentru că sănătatea este mai importantă, pentru că soarele este foarte puternic și pentru că existăm noi în viața ta, ia-ți o pălărie ! Protejează-te și fii chic, în același timp 🙂

accesorii palarie 1 accesorii palarie 2 accesorii palarie 3 accesorii palarie 4

Gabriel Garcia Mărquez spunea : ‘’Vârsta nu este despre câți ani ai, ci despre cum te simți !’’

Noi știm că, dacă te simți bine în pielea ta, ești fericită. Cu accesoriile potrivite, vei păși pe nori pufoși, în fiecare zi ! Cu încredere în frumusețea ta !

Tu de ce accesorii nu te despărți vara asta ? Spune-ne în secțiunea de comentarii!

Iar până data viitoare, nu uita: Shop.Share.Repeat.

Disclaimer: Ne dorim să vă supunem mereu atenției cele mai avantajoase oferte din online și nu numai, dar în funcție de data la care citești acest articol, reducerile și prețurile finale semnalate pot suferi modificări la furnizorii enumerați. De asemenea, și articolele menționate pot fi scoase din vânzare. De aceea, te rugăm să fii atent înainte să cumperi, iar dacă vrei să te ajutăm să găsești oferte similare sau poate chiar mai bune, lasă-ne un mesaj pe pagina de facebook a lui wolfpick sau un e-mail la [email protected].  

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?