Reduceri la gadgeturi de neoprit!

S-au anunţat topiri de preţuri! Acum că a venit sezonul reducerilor, te gândeşti să îţi cumperi o grămadă de lucruri. De la haine, accesorii, parfumuri la electrocasnice şi electronice.

Acestea fiind spuse, reducerile nu discriminează! Hai să vedem ce reduceri sunt în materie de gadget-uri şi smartphone-uri şi ce îţi poţi achiziţiona cu ocazia reducerilor de sfârşit de luna iunie.

Pentru pasionaţii de Apple, avem câteva oferte interesante, în primul rând iPhone 8 este la reducere la Mediagalaxy, la preţul de 3499,90 lei, redus cu 250 de lei faţă de preţul iniţial.

Dacă vrei un tableta iPad Pro, este o reducere la Emag, de la 3, 699 lei, redusă la 3, 219 lei, adică o reducere de 13%.

Dacă vrei să fii “full Apple” atunci sigur vrei şi un Macbook! Un Macbook Air 13 este disponibil la reducere pe Pcgarage la preţul de 4, 198 lei, redus cu 600 de lei de la preţul iniţial de 4, 798 lei.

Dacă eşti fan Samsung, atunci un Samsung S9 este ceea ce îţi face cu ochiul. Este valabil la reducere la Evomag, la preţul de 3, 099 lei, redus cu 21% de la preţul iniţial de 3, 899 lei.

Dacă vrei tabletă de la Samsung, vei găsi ceea ce cauţi la Emag, şi anume tableta Galaxy Tab S3, la preţul de 2, 799 lei, redus de la 3, 499 lei.

Poate vrei să fii în trend, un smartwatch Samsung Gear S3 Frontier este la reducere pe cel.ro la preţul de 1, 289 lei, redus de la 1, 599 lei.

Poate eşti pasionat de Huawei şi vrei neapărat acel telefon P20. La Altex este valabil la reducere la preţul de 2, 799 lei, redus cu 200 de lei de la preţul iniţial.

Cine ştie, poate te tentează smartwatch-ul W2, mai ales că este la reducere pe Evomag la preţul de 1, 377 lei, redus de la 1, 599 lei.

Şi dacă vrei tabletă de la Huawei, ai Mediapad M3 la preţul de 1, 349 lei, redusă cu 15% de la preţul iniţial de 1, 599 lei.

Reducerile nu se încheie aici, e doar începutul, însă ar fi bine să te grăbeşti deoarece produsul căutat de tine nu ar mai putea fi găsit şi hai să recunoaştem, nu ar fi ok să pierzi acel gadget pe care ţi l-ai dorit şi a mai fost şi la reducere. Îţi recomand să te grăbeşti!

Ţie ce gadget îţi face cu ochiul ?

Mâine urmează să afli ce reduceri sunt la Veranda Mall, aşa că rămâi conectat şi, ca întotdeauna, Shop. Share. Repeat.

 

Sursa imagine reprezentativa : digitalag.ro

Surs[ foto articol: pexels.com, currys.co.uk

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?