Cine oare nu s-a trezit dimineaţa cu dorinţa de a simţi mirosul îmbietor de cafea? Este cel mai bun mod de a începe o nouă zi.

Pentru aceasta ai nevoie de cel mai bun “echipament” ce produce “licoarea magică” fără de care nu putem începe ziua. Cu alte cuvinte, ai nevoie de un coffee maker.

Dar pentru acele momente în timpul zilei când îţi doreşti să te răsfeţi cu ceva mai dulce, cu un gust mai fin? Ai nevoie de un espressor  de cappucino, aşa-i?

Ce spui de un aparat care ţi-ar oferi ambele băuturi calde în orice moment al zilei? Sună bine, nu?

Pentru aceasta am găsit espressorul de cafea şi cappucino, produs de Camry. Am găsit acest aparat aici la preţul de 278 de lei. Aparatul are un design modern şi este echipat pentru face faţa celor mai mari exigențe. Are rezervor de apă detaşabil de 1l, apă fierbinte şi aburul fiind produse în doar câteva secunde datorită pompei puternice de presiune. Astfel, nu trebuie să aştepţi mult după băutura mult dorită, fiind ideal în zilele în care te grăbeşti să ajungi la serviciu/facultate. Are sistem încorporat pentru lapte, astfel un cappucino şi un latte pot fi foarte uşor de obţinut. Dispune şi de tava de colectare detaşabilă pentru a uşura procesul de curăţare.

Eu ştiu că fără o cafea bună nu pot începe ziua cu dreptul. Şi cum sunt mereu în grabă, prefer un coffee maker care să îşi facă treaba în timp util pentru a mă mai bucura de puţin timp în care îmi savurez cafeaua înainte de a pleca la cursuri.

Vă recomand cu cea mai mare căldură acest espressor, întrucât ştiu cât de mare nevoie aveţi de un astfel de aparat, fie că vă place cafeaua sau abia îi descoperiţi gustul. Iar un cappucino savuros merge de minune în după-amiezile leneşe!

Nu uitaţi, Shop. Share. Repeat.

 

Sursa imagine reprezentativa : https://media.gettyimages.com/photos/cup-of-coffee-on-old-wood-table-vintage-tone-picture-id469451664?b=1&k=6&m=469451664&s=612×612&w=0&h=fLbsr3hC6_uMfay7XDdT3-wRQDrqe9y_DdZf6nVVePM=

Sursa foto articol : https://www.maniamall.ro/images/thumbnails/463/500/detailed/713/espressor-cafea-sau-cappuccino-camry-putere-850w-rezervor-apa-1l-culoare-verde-.jpg

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?