In ziua de azi, toata lumea are acces la un device care poate sa faca poze. Fie ca e vorba de eternul smartphone sau de gadget-uri mai mult sau mai putin obisnuite.

Pe vremuri, existau doar aparatele foto care isi faceau treaba in aceasta “meserie”, dar asta nu inseamna ca au disparut! Nici vorba! Ba din contra, s-au reinventat sub diferite forme, mai compacte sau mai mari, in orice caz, putem spune ca in ziua de azi, aparatele foto sunt adevarate studiouri de prelucrare a imaginilor, si cu un singur click poti face o poza unica, in orice moment.

Nu sunt un fanatic al aparatelor foto, dar recunosc, sunt un fan al pozelor bine facute care sa ramana cu mine ani de-a randul.

Acestea fiind spuse, am gasit un aparat foto destul de interesant, compact, dar nu slab, cu personalitate, dar nu degeaba!

Despre Canon nu pot spune prea multe…aici…sunt prea multe de spus, dar pot spune despre aparatul  Canon PowerShot SX432.

Este un aparat versatil, are o rezolutie de 20 megapixeli, cu zoom 45x, are parte de o functie interesanta numita Stabilizator de Imagine Inteligent si Dinamic, are chiar si conexiune Wifi!

https://static9.edstatic.net/product_images/470x470/resize/screenshot-4_30octar7.png?v=1

In rest, are cam cele obisnuite…blit, reducere red-eye, intrare-iesire blit, sincron lent, auto focus, suporta card SD.

Am gasit aparatul pe edigital.ro la pretul de 1039 lei, un pret destul de ok avand in vedere ca nu este aparut chiar recent, si de asemenea nu incearca sa se ia la intrecere cu titanii industriei.

Este un inceput pentru cei care isi doresc sa se apuce de fotografiat dar nu vor sa dea o avere pe primul aparat, si un back-up bun pentru cei care isi cunosc meseria.

Recunosc, as vrea sa vad cum se vede un asfintit de soare prin lentilele sale.

Nu uitati, Shop. Share. Repeat.

 

Sursa imagine reprezentativa : https://ak9.picdn.net/shutterstock/videos/18214159/thumb/7.jpg?i10c=img.resize(height:160)

Sursa foto articol :https://static9.edstatic.net/product_images/470×470/resize/screenshot-4_30octar7.png?v=1

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?