Pentru că fiecare adoră surprizele, am decis să te surprind în acest început de lună cu nişte oferte surpriză.

Pot fi reduceri la orice, de la haine la electronice şi electrocasnice, vacanţe, restaurante sau orice îţi poţi imagina. Luna aceasta, lasă surprizele în seama mea!

Pentru început, la Emag, apa de toaletă Calvin Klein Euphoria pentru bărbaţi, de 100 ml, la preţul de 121,99 lei, redus de la 228,99 lei.

La Pcgarage găseşti Ultrabook Asus Vivobook, redus de la 3, 198 lei la 2,698 lei. Dacă vrei un laptop performant la un preţ accesibil, ar fi cazul să te grăbeşti!

La Pull&Bear ai reduceri de până la 40% şi transport gratuit la comenzile de peste 230 de lei. Câteva exemple de reduceri ar fi Bermude din denim cu rupturi, pentru bărbaţi, reduse de la 99,90 lei la 69,90 lei şi pentru femei, salopetă cu dungi multi-way redusă de la preţul de 99,90 lei la preţul de 49,90 lei.

Image result for man looking at tablet

La Orsay ai reduceri bestiale! Rochie creion cu peplum, redusă de la 129,99 lei la 100 de lei şi sacou cu buline mărunte redus de la preţul de 159,99 lei la preţul de 100 de lei.

La Oxygen Club din Sun Plaza, ai două pizza şi două băuturi la alegere (bere la draught, apă sau Pepsi) la super preţul de 34 de lei. Vrei un prânz sau o cină tare? Acum ai ocazia! Aceasta este o promoţie şi preţul original este de 72 de lei.

O altă ofertă, pentru cei care îşi doresc o cină romantică, ar fi la Expert Caffe este o ofertă de 39 de lei pentru cei care aleg Meniu de primăvară pentru două persoane, ai şi două salate la alegere din meniu şi o sticlă de vin alb/roşe. Aceasta este o promoţie şi preţul original este de 94 de lei.

 

promotii supriza

promotii online surpriza

Şi pentru pasionaţii de ceasuri, până pe 3 iulie, ai pe watchshop.ro o ofertă bestială! Poţi cumpăra un ceas Ingersol şi primeşti încă unul gratuit! Gratuitatea se acordă la ceasul de valoare mai mică.

Acestea au fost ofertele surpriză ale săptămânii, spune-ne dacă ţi-au plăcut, dacă te-au ajutat şi dacă mai vrei. Până data viitoare, ţine-te de oferte şi Shop. Share. Repeat.

 

Sursa imagine reprezentativa : viralsolutions.net

Sursa foto articol : dreamstime.com

colourbox.com

 

 

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?