Dacă ar fi să fac o analogie, Huawei e un fel de Hyundai al pieței smartphone. De la mașinuțe urâte și de buget au ajuns la mașini precum Genesis G90, care să concureze greii industriei. Da, stiu, în alte zări, în Europa de baza sunt i30 și Tucson ca alternative serioase la Focus, respectiv Qashqai, dar asta e altă poveste.
Revenind la Huawei, chinezii au pornit la drum timid, cu telefoane din seria Huawei Ascend, iar acum propun flagship-uri care să concureze cele mai bune modele de pe piață. Nu știu dacă îl putem cataloga drept un concurent direct pentru iPhone X, dar având în vedere platforma Android, prerformațele și prețul, P20/P20 Pro reprezintă un concurent direct pentru Samsung Galaxy S9/S9 +.
Care este mai bun? Depinde ce vrei de la un telefon, dar personal cred că alegerea nu se face cu creionul în mână, în timp ce bifezi specificațiile tehnice. Dacă totuși vrei toate aceste detalii, ne ajută GSM arena: P20 vs. S9 – https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9107&idPhone2=8966 și P20 Pro vs. S9+ – https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9106&idPhone2=8967.
Și să vă mai zic acum că mi-a șoptit mie o vrăbiuță, că la un operator portocaliu ai toate șansele să fi eligibil pentru 18 rate, unde mai pui și reducerea pentru abonament. E păcat să nu încercați să ”faceți o întrebare”. Prin urmare, achiziția acestor telefoane nu ar presupune o nouă licitație a rinichiilor… Eu oricum nu mai am de unde, am rămas doar în unul de când mi-am cumpărat iPhone 7 Plus, așa că mă gândesc serios să procedez exact așa cum am scris aici.
Ca preț, eMag le propune la 2999 lei pentru P20 și 3899 lei pentru P20 Pro. Am să revin cu un update cu alte sale alerts din piață, în funcție de ce reduceri găsesc, dar și cu prețurile altor furnizori.
Iar dacă doriți să știți mai multe, am vizionat câteva review-uri, și vi-l propun pe cel mai fair dintre cele pe care le-am văzut pâna acum, pentru P20 Pro. Enjoy: https://www.youtube.com/watch?v=c3jZIVNmGlQ

Shop. Share. Repeat.

 

Sursă foto: Huawei

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?