Răsfață-te și profită și de reduceri

Un parfum bun nu se demodează niciodată. Este un accesoriu care nu trebuie să lipsească nimănui. Dintr-o gamă atât de largă şi variată de parfumuri, nu ştii, de multe ori, la care dintre acestea să te opreşti.

Am făcut o micuţă lista cu parfumuri din care ai putea alege unul potrivit. Am ales pentru tine aromele florale sau fructate care sunt potrivite sezonului cald şi le-am găsit la cele mai avantajoase reduceri!

Apa de parfum Viktor&Rolf Nectar Intense se găseşte la o reducere care sigur îţi va aduce zâmbetul pe buze: de la preţul de 303,00 lei la 242,40 lei, ofertă valabilă pentru varianta de 30 ml. Este senzual, cu un miros floral-fructat.

Dacă vrei şi un mic “bonus” pe lângă parfum, setul cadou de la Giorgio Armani Aqua di Gioia ar putea să fie pe placul tău. Şi acesta are o reducere de 20% de la 247,00 lei la doar 197,60 lei. Este numai bun pentru vară, fiind fresh şi totuşi suav, iar loţiunea de corp sporeşte mirosul delicat al parfumului.

O altă reducere extrem de avantajoasă este cea la apa de parfum Christian Dior J’adore unde varianta de 100 ml are un preţ cu 233,00 lei mai mic. Este un parfum delicat, floral, potrivit pentru sezonul cald.

Apa de Parfum Christian Dior J'adore, Femei, 30ml

Givenchy Live Irresistible oferă un set format din apă de parfum 50 ml şi apa de parfum în format de călătorie, la numai 300,30 lei redus de la 429,00 lei. Ar fi o achiziţie perfectă, întrucât setul include şi varianta “mini” şi îţi dă ocazia să îl porţi cu tine mereu.

Ultimul, dar nu cel din urmă este Yves Saint Laurent Parisienne care are o frumoasă reducere de 20%. O aromă fructat-florală care te va menţine fresh în zilele de vară atât de călduroase.

Vei găsi cu siguranţă parfumul care să îţi satisfacă toate cerinţele, având în vedere că ai atâtea opţiuni… Tu ce parfum porţi vara aceasta? Vrem știm și noi, așa că lasă-ne un feedback și Shop.Share.Repeat.

 

Sursa imagine reprezentativa : bustle.com

Sursa foto articol : douglas.ro

emag.ro

marionnaud.ro

 

 

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?