Reduceri la parfumuri de sezon pentru barbati

Pentru orice bărbat, unele dintre cele mai importante aspecte sunt să arate bine, să fie masculin, încrezător şi atrăgător. Poţi spune că este o artă să fii bărbat, este mereu într-o continuă dezvoltare, dar sub nicio formă nu trebuie neglijate bazele.

Un bărbat nu trebuie doar să fie prezentabil prin atitudine şi aspect, dar şi prin miros. Un parfum bun spune foarte multe despre tine şi vei fi perceput în funcţie de parfumul ales. Poate fi unul fresh de vară sau unul mai dulceag dar misterios pentru sezonul rece. Fiindcă sezonul cald abia a început, aş vrea să te ajut să alegi un parfum care este şi atrăgător…dar şi la reducere!

Aqua di Gio de la Armani reprezintă o briză proaspătă, o mireasmă ce îţi aminteşte de apa mării. Notele sale de vârf sunt reprezentate de citrice, în timp ce notele sale de mijloc sunt mai blânde dar au tot un profil fresh, de sezon cald. Pentru doritori, există o reducere de la 246,00  lei la 208,00  lei, la sticluţă de 100 ml.

https://www.vivantis.ro/photos/p/v/GA/armani-acqua-di-gio-pour-homme-toaletni-voda-s-rozprasovacem_14083542.jpg

Dacă doreşti să ai o alură misterioasă, de bărbat seducător şi sobru, atunci variantă ar fi Sauvage de Christian Dior . Probabil aţi văzut pe undeva imaginea lui Johnny Depp alături de acest parfum. Notele de vârf sunt reprezentate de bergamot, dar şi de piper, ceea ce Îi oferă o aromă fresh dar şi nobilă în acelaşi timp, notele de mijloc sunt florale însă nu strica prospeţimea pe care o emana. Este la reducere sticluţă de 60 ml de la 347,07 lei la 239,99 lei.

https://s12emagst.akamaized.net/products/3273/3272392/images/res_02831c41acdc40066608644c95a633ad_450x450_ifrk.png

Unul dintre preferatele mele, Invictus de Paco Rabanne, este o apă de toaletă numai bună pentru orice sezon, dar vara îşi dezvăluie secretul. Notele de vârf sunt fresh, marine, fructate, în timp ce notele de mijloc şi de jos sunt florale şi lemnoase. Cum îi spune şi numele, este un parfum care încearcă să te facă să te simţi invincibil, este pentru cei încrezători şi reprezintă dinamism, putere şi energie. Este la reducere o variantă ce include o apă de toaletă de 50 ml şi o apă de toaletă de 10 ml, setul fiind redus de la 199,00 lei la 189,00 lei.

http://www.depozituldecosmetice.ro/media/catalog/product/cache/1/image/330x330/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/p/a/paco_rabanne_invictus_set_2.jpg

Dacă vrei să încerci ceva diferit, mai special şi care îmbete printr-un miros versatil, de natură şi libertate, încearcă Yves Saint Laurent L’Homme. Notele de vârf sunt reprezentate de citrice, alături de ghimbir, notele de mijloc sunt sunt mai aromate, puţin înţepătoare, şi notele de jos sunt lemnoase. Este la reducere, de la preţul de 315,00 lei la 149,99 lei.

Yves Saint Laurent - Apa de toaleta L Homme, 60 ml, Pentru Barbati - Incolor

Ultimul, dar nu cel din urmă, este Bleu de Chanel care este dedicat special sentimentului de libertate – nelimitat, adânc şi necunoscut. Este un clasic, “oldie but goldie”, încă la modă pentru cunoscători, dar şi nou iniţiaţi. Se găseşte la reducere de la preţul de 418,50 lei la 386,99 lei.

http://mcdn.elefant.ro/mnresize/780/780/res/img/fashion/35/19/00/images/apa-de-toaleta-lotiune-de-corpeu-de-chanel-3x20-pentru-barbati_355_1.jpeg

Sper că aceste reduceri la parfumuri de vară să te încânte şi sper să alegi parfumul cel mai potrivit pentru tine. Mai este mult până să se încheie sezonul cald şi puţin până să se încheie reducerile. Shop. Share. Repeat.

 

Sursa imagine reprezentativa : independent.co.uk

Sursa foto articol : vivantis.ro

emag.ro

depozituldecosmetice.ro

elefant.ro

 

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?