Organizează-ţi sărbătorile de iarnă aşa cum îţi doreşti cu aceste oferte!

Nu ştii încă unde ai să îţi petreci Crăciunul şi Revelionul în acest an? Wolfpick te poate ajuta să iei o decizie! Dacă vrei să rămâi în ţară în perioada sărbătorilor, avem pentru tine oferte în diverse locuri pitoreşti, pe care nu vei regreta că le-ai vizitat.

Pentru un Crăciun de poveste, iată ce am ales pentru tine. Hotelul Sun Mountain din Sinaia te aşteaptă în perioada 23- 26 decembrie, într-un sejur cu preţul de 500 lei/persoană în cameră dublă standard. Sejurul include 4 zile şi cazare 3 nopţi, demipensiune, plus o noapte bonus (27 decembrie). Pentru un peisaj extrem de pitoresc, Crăciunul la pensiunea Căprioara Firiza din Maramureş, pare a fi o ofertă tentantă. Te poţi caza în perioada 23- 26 decembrie cu numai 380 lei/persoană în cameră dublă. Pachetul include şi masa festivă de Crăciun.

Parc Sibiu te invită într-un sejur de 4 nopţi, începând de pe 23 decembrie, până pe 27 decembrie, timp în care tu te vei bucura de o vacanţă relaxantă. Preţul pachetului are chiar şi o reducere de la 214,76 euro, la 194,40 euro pentru 2 adulţi. Mercure Sighişoara Binderbubi Hotel & Spa îţi oferă 4 nopţi de vis, într-un stil rustic, la preţul de 198,00 euro pentru 2 adulţi.

Şi dacă am vorbit despre Crăciun, trebuie neapărat să găsim variante şi pentru Revelion. La Hotel Cota 1000 ai un pachet de 3 nopţi la preţul de 1300 lei/persoană, pachet de 4 nopţi cu 1420 lei/persoană şi pentru 5 nopţi plăteşti 1550 lei/persoană. Sunt incluse: cazare şi mic dejun, cina pe 30 decembrie, masa festivă de Revelion şi multe altele. Cabana din Brazi pare o alegere cel puţin interesantă. Poţi închiria una dintre camere cu numai 55 lei/persoană pentru o noapte. Dar partea cea mai frumoasă este că poţi închiria întreaga cabană în cazul în care vrei să petreci noaptea dintre ani cu un grup mare de prieteni. Preţul ar fi 1500 lei pentru 2 nopţi sau 3200 lei pentru toată săptămâna.

Cu 166,22 euro poţi avea 4 nopţi perfecte, pentru 2 persoane la Tulip Inn Sunny Hill în Cluj-Napoca. Hotelul este situat în apropierea pădurii Făget. Preţul include o mulţime de facilităţi. Revelion în Constanța? De ce nu? La hotelul Arion ai o super ofertă! Cu numai 90,00 euro te poţi bucura de un minunat sejur de 4 nopţi pentru 2 persoane.

Nu este nevoie să mergi peste hotare ca să găseşti confort şi distracţii la preţuri bune. Sejururile de Sărbători pe care hotelurile şi pensiunile de la noi le oferă sunt de nerefuzat! Care dintre aceste oferte te-a bucurat cel mai mult? Shop. Share. Repeat.

 

Disclaimer: Ne dorim să vă supunem mereu atenției cele mai avantajoase oferte din online și nu numai, dar în funcție de data la care citești acest articol, reducerile și prețurile finale semnalate pot suferi modificări la furnizorii enumerați. De asemenea, și articolele menționate pot fi scoase din vânzare. De aceea, te rugăm să fii atent înainte să cumperi, iar dacă vrei să te ajutăm să găsești oferte similare sau poate chiar mai bune, lasă-ne un mesaj pe pagina de facebook a lui wolfpick sau un e-mail la [email protected].  

Sursă imagine reprezentativă: freepik.com

Sursă foto articol: romaniaturistica.ro, tui-travelcenter.ro, lapensiuni.ro

 

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?