Brown Silk-epil

A fost un an productiv, cu multe proiecte și provocări. Dar pentru că viața nu este numai despre muncă,  cred că ne permitem să fim și superficiale din când în când.  Acestea fiind spuse: v-ați pregătit trupurile pentru plajă? 🙂

Mâncat sănătos – bifat ✔

Mers la sală de 3 ori pe săptămână – bifat ✔

Suntem aproape gata pentru etalat rochiile colorate din garderobă, mai avem o singură problemă: cum facem să avem pielea fină pentru cât mai mult timp?

Nu știu ce metode de epilare preferați voi, însă eu am descoperit recent un epilator din gama Brown Silk-epil care este mi-nu-nat! Cu  40 de pensete și un sistem de iluminare inteligentă,  nu îi scapă nici firele de păr cele mai mici și încăpățânate. Dacă nici voi nu sunteți cele mai curajoase când e vorba de durere, am o veste bună: epilatorul vine la pachet cu o mănușă calmantă – e de fapt un săculeț în care se introduce o punguță cu ceva gel, care se ține în congelator vreo două ore,  după care se aplică pe piele (înainte și după epilare). Are două viteze și un design care îi permite utilizarea facilă pe orice zonă a corpului și este foarte simplu de curățat – se spală pur și simplu sub jetul de apă.

Eu mi l-am achiziționat de la Flanco, cu o reducere substanțială de la 379 lei la 249 lei, iar dacă vă grăbiți, încă puteți găsi oferta valabilă. Las și link-ul aici => https://bit.ly/2GfbfxC.

Rochii și fuste, here we come!

Shop. Share. Repeat.

Sursă foto – https://pixabay.com

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?