Una dintre activităţile mele preferate dintotdeauna a fost tirul cu arcul. Încă de când eram copil, am participat la diverse competiţii şi în timpul liber obişnuiam să merg în pădure, să postez o ţintă de carton şi să mă relaxez eliberând săgeată după săgeată în timp ce ascultam cântecul păsărilor.

Tirul cu arcul este un sport pe care l-aş recomanda cu cea mai mare căldură tuturor celor care adoră sporturile de precizie, cum ar fi biliard, tir sportiv, darts şi golf.

Arcul este una din primele arme din istoria omenirii şi în prezent este folosit în competiţiile sportive, ca distracţie sau vânătoare de animale. Nu voi intra în prea multe detalii, oricine ştie de ce este capabil un arc.

Am găsit o ofertă foarte bună la un arc recurv care ar fi gustul oricărui începător în acest sport. Pe cadouribucuresti.ro am găsit o promoţie la un arc recurv.

La  preţul de 310 lei poți achiziţiona un pachet ce include arcul în sine, o tolbă pentru săgeţi, protecţie pentru deget şi braţ,  un sprijin pentru săgeţi  şi un vizor. Săgeţile nu sunt incluse în acest caz, dar poți achiziţiona un set de 5 săgeţi, marca Umarex de foarte bună calitate de pe eMAG.

Ţintele pentru arc sunt simple de făcut, pot fi printate şi lipite oriunde, de preferinţă la o distanţă de 15-20 de metri de locul de unde trageţi.

http://cdn1.shopmania.biz/files/s1/129531004/p/l/5/arc-recurve-cu-accesorii-pentru-tineri-49-20-lb~6193855.jpg

E necesar să menţionez că acest arc trebuie folosit în mod responsabil şi nu trebuie îndreptat împotriva animalelor sau altor persoane, pentru a evita riscul unor accidente.

Acest arc se adresează în principiu celor care vor să înveţe arta tirului cu arcul şi care vor să se distreze într-un mod interesant.

Tot ce pot spune este că urez mult succes începătorilor şi celor care sunt interesaţi de acest sport.

Shop. Share. Repeat.

Sursa imagine reprezentativa : https://www.northernarchery.co.uk/wp-content/uploads/2017/12/slide-2-1024×427.jpg

Sursa foto articol : http://cdn1.shopmania.biz/files/s1/129531004/p/l/5/arc-recurve-cu-accesorii-pentru-tineri-49-20-lb~6193855.jpg

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?