Sezonul cald ne-a prins de puţină vreme şi, ca să vezi! Fix în perioada asta observi că ai nevoie de o pereche de pantaloni scurţi nouă, sau o cămaşă cu mâneca scurtă bleumarin, sau tenişi care să fie casual dar să fie asortaţi cu diverse ţinute sport.

Atâtea motive…atâtea motive…ei bine, hai să dăm drumul la sales-ul de vară şi să ne facem de cap, nu de altceva…dar avem de unde şi cu ce!

Reducerile la bonprixro.eu abia au început…şi sunt superbe! Blugi şi pantaloni cât să mulţumească pe oricine, tenişi sport dar şi casual, bluze slim-fit şi chiar şi pantofi de piele office, totul pentru a mulţumi clientul dornic, plin de nevoi şi vise.

Reducerile pot fi de 10%…până la 60%! O nebunie! Articolele sunt pe toate mărimile şi culorile şi nu a pus nimeni “stop” pe ele.

https://cdn.the-beauty-addict.com/wp-content/uploads/2015/03/Bonprix_Logo-300x280.jpg

Ţin să spun că pe bonprix uneori mărimile sunt cu un număr mai mari decât cele afişate, o ştiu de ani de zile când mi-am luat o pereche de blugi 38 şi veneau cam lărguţi. Remember, S=M, ca să ştii să nu înjuri magazinul, nu e vina lor, doar că articolele nu sunt croite în funcţie de ţara unde sunt vândute.

Reduceri găseşti mai mereu pe bonprix şi dacă se întâmplă să nu găseşti ce îţi place la reducere…mai aşteaptă puţin, regula lor, din câte am observat, este că orice ajunge la capitolul “sale” şi îl poţi comanda cu 30-40% mai ieftin. Îţi trebuie doar un pic de răbdare.

Branduri găseşti, dacă asta cauţi neapărat, dar din ce am cumpărat de la ei, nimic nu m-a lăsat baltă…poate după vreo 6-7 ani de purtat, da, în rest mi s-au părut rezistente şi de calitate, şi culoarea nu iese la spălat nu! Testat!

Acestea fiind spuse, spor şi sper să găseşti tot ce ai nevoie! Şi nu uita, Shop.Share.Repeat.

 

Sursa imagine reprezentativa : https://www.landsend.com/_tabs/mns/images/20180427-mns_feat.jpg

Sursa foto imagine: https://cdn.the-beauty-addict.com/wp-content/uploads/2015/03/Bonprix_Logo-300×280.jpg

 

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?