produse cu reducere de 100 euro

Cred  te-am obișnuit deja cu pasiunea noastră pentru reduceriEa se datorează în mare măsură faptului  ne dorim  toți cititorii noștri  aibă lucruri frumoase, fără  își destabilizeze bugetul, iar în acest context, cumpărarea de produse cu reducere este mereu răspunsul corect.

Și dată fiind această pasiune, săptămâna trecută , în vacanță , în Grecia, mi -am propus să aflu ce lucruri interesante pot cumpără cu un buget total de 100 Euro. Cum provocarea a venit spontan, nu știam exact la ce să mă aștept , dar poți urmări ce s-a întâmplat în vlog-ul de mai jos.

Aș fi putut cumpără mai multe produse cu reducere? Da , în mod sigur, dar întrucât perioada de reduceri se apropia de sfârșit , am găsit și destul de multe articole cu măsuri nepotrivite, sau departe de genul meu, așa că am ales să î mi limitez pornirile de shopping, mai degrabă decât să -mi cumpăr lucruri de care nu aș avea nevoie.

Chiar și așa , sunt foarte mulțumit de lucrurile pe care le-am găsit și de prețul lor.

Iar acum iată lista de produse cu reducere pe care le-am cumpărat în scurtă mea sesiune de shopping:

  1. Pantaloni negri Zara – 10 Euro (aproximativ 47 lei )

  2. Tricou negru Zara – 6 Euro (aproximativ 28 lei)

  3. Jeans Bershka – 6 Euro (aproximativ 28 lei) -ce e drept, nu i-am cumpărat pentru că erau prea mici, dar merită menționați , dat fiind prețul foarte mic

  4. Geacă subțire Pull & Bear – 8 Euro (aproximativ 37 lei) -îți spun sincer că de această achiziție sunt cel mai mulțumit – nu numai că geacă arată atât de bine, dar cu prețul de 37 de lei îți poți cumpără , de obicei un tricou, sau , dacă ai mare noroc, o cămașă

  5. Tricou Pop Air – 7 Euro (aproximativ 33 lei) – iată , acest tricou a costat aproape cât geacă . Ce e drept, materialul folosit este de foarte bună calitate, extrem de plăcut la atingere, așa că am considerat că prețul este cât se poate de justificat

  6. Camasă alba Calliope – 13 Euro (aproximativ 61 lei) – fiind vorba de produse cu reducere, este posibil să fi exagerat puț în cu această cămașă , dar dată fiind pasiunea mea pentru cămăși , combinată cu faptul că magazinele începeau să se închidă , am decis că sunt de acord cu această achiziție , mai ales că o cămașă albă este un element vestimentar foarte versatil, ce poate fi integrat cu ușurință in mai multe ținute

Din păcate , în acest punct, sesiunea de shopping a fost întreruptă de ora de închidere a magazinelor și foame, dar întrucât bugetul de 100 Euro nu fusese epuizat, la plecare, am decis să – mi cumpăr și un parfum, mai ales că prețul îl recomandă :

Salvatore Ferragamo Acqua Essenziale Blu  de 100 ml- 58 Euro (aproximativ 273 lei) – este adevărat că prețul parfumului nu este chiar atât de redus, el beneficiind de un discount de numai 20%, însă când vine vorba de parfumuri, cred că lucrurile stau altfel – nu este că și cum îți cumperi un parfum doar pentru că este ieftin. În general, îți achiziționezi parfumul care miroase bine pe tine și care, eventual este și persistent, iar în cazul meu, Acqua Essenziale Blu îndeplinește ambele criterii.

L-as descrie ca pe un parfum perfect de vara, iar acum il poti gasi pe Notino cu  numai 152 lei.

În încheiere , îmi doresc să subliniez două lucruri, anume că dacă aștepți perioada de reduceri și ai răbdare să cauți puțin , vei reuși să găsești multe produse frumoase la prețuri extrem de mici. Toate hainele pe care le-am cumpărat costă mai puțin decât unele perechi de jeans fără reducere.

De asemenea, dacă îți planifici bugetul de shopping atunci când mergi în vacanță , vei cheltui mult mai puțini bani pe lucruri de care nu ai nevoi. Toți uităm să mai facem conversia leu/euro în vacanță , dar cu bugetul deja stabilit, la fiecare achiziție , vei știi exact cât din buget îți mai rămâne .

Noi îți dorim vacanță plăcută și spor la cumpărături de produse cu reducere.

Si nu uita: Shop.Share.Repeat.

Disclaimer: Ne dorim să vă supunem mereu atenției cele mai avantajoase oferte din online și nu numai, dar în funcție de data la care citești acest articol, reducerile și prețurile finale semnalate pot suferi modificări la furnizorii enumerați. De asemenea, și articolele menționate pot fi scoase din vânzare. De aceea, te rugăm să fii atent înainte să cumperi, iar dacă vrei să te ajutăm să găsești oferte similare sau poate chiar mai bune, lasă-ne un mesaj pe pagina de facebook a lui wolfpick sau un e-mail la [email protected].  

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?