Îngrijeşte-ţi părul la tine acasă cu aceste produse profesionale!

De fiecare dată pleci de la salon cu părul perfect aranjat şi strălucitor. Motivul? Produsele profesionale de la salon sunt menite să îţi trateze exact problemele pe care părul tău le are. Cu aceste reduceri poţi achiziţiona şi tu produse speciale care îţi vor oferi un tratament adecvat chiar la tine acasă.

Orice rutină de îngrijire a părului începe cu şamponul care are atât rolul de curăţare, cât şi rolul de a pregăti firul de păr pentru tratamentul pe care îl vei aplica în continuare. În acest sens, şamponul bio BioQ  nutritiv şi reparator cu ulei de argan şi măsline este potrivit pentru toate tipurile de păr şi are o reducere de 50% de la preţul de 70 lei, la 34,99 lei. De altfel, de aceeaşi reducere beneficiază şi alte tipuri de şampon din aeeasi gamă, pentru că tu să îl găseşti pe cel potrivit tipului tău de păr. Următorul pas este aplicarea balsamului şi poţi găsi balsamul bio pentru păr fragil, deteriorat, cu aloe vera şi miere de albine la preţul de 34,99 lei, redus de la 70 lei. Ca şi în cazul şamponului, avem mai multe tipuri de balsam pentru păr din această gamă, care beneficiază de aceeaşi reducere precum cel exemplificat.

Din gama Toni&Guy ai şamponul pentru păr deteriorat cu 30% reducere de la 45 lei, la 32 lei. Nu se poate să uităm de balsam, şi astfel găseşti balsamul pentru păr deteriorat, cu aceeaşi reducere de la preţul de 45 lei, la 32 lei. Toate produsele din gama Toni&Guy beneficiază, pe site-ul vivantis.ro, de o reducere de 30%.

După ce pregăteşti firul de păr cu şamponul şi balsamul potrivit, poţi începe tratamentul propriu-zis cu o mască pentru păr. Dacă părul tău nu are prea multe probleme, atunci poţi folosi o mască hrănitoare bio cu ulei de argan. Aceasta din exemplul meu are o reducere de 50% ajungând de la preţul de 120 lei, la 59,99 lei. Părul vopsit necesită un tratament special, şi astfel, ai mască pentru fixarea culorii Elgon Color Fix, redusă de la prețul iniţial de 125,2 lei, la 75,11 lei. Pentru un păr mai deteriorat, poţi încerca masca L’Oreal Professionnel SE Absolut Repair Lipidium pe care o găseşti la preţul de 49,99 lei, redus de la 87,99 lei.

Pentru un păr cu probleme, cum ar fi tendinţa de cădere sau deteriorarea excesivă, ai nevoie de un tratament în profunzime. Şi la acest capitol ai de unde alege! Tratamentul pentru o reconstrucţie avansată cu cheratină are o reducere de 46%, ajungând la preţul de 84,99 lei de la preţul iniţial de 159,98 lei, setul conţinând 10 fiole. Căderea părului este problematică atunci când devine excesivă. În acest sens, poţi încerca tratamentul din aceeaşi gamă, Keramine H, care promite un efect imediat şi constă din 12 fiole. Preţul este de 99,98 lei, cu reducere de la 188,02 lei. Pentru un păr degradat, Wella Bio Touch aduce 6 fiole la preţul de 29,95 lei, redus de la 71,28 lei, având, deci, o reducere de 58%. Dacă preferi un set complet, atunci ai pachetul MasterLine pentru reconstrucţie capilară cu cheratină la preţul de 129,98 lei, redus de la 236,81 lei.

În adiţie, în funcţie de problemele pe care părul tău le prezintă, poţi încerca şi un ser pentru scalp sensibil pe care îl poţi cumpăra la preţul de 11 lei, redus de la 19 lei. Şi uleiul profesional Redist cu ulei de argan are o reducere de 35%, fiind disponibil la preţul de 65,21 lei de la 101,15 lei.

Acordă multă îngrijire părului tău, indiferent dacă acesta este sănătos sau este mai pretenţios. Alege gama potrivită pentru tine şi Shop. Share. Repeat.

 

Disclaimer: Ne dorim să vă supunem mereu atenției cele mai avantajoase oferte din online și nu numai, dar în funcție de data la care citești acest articol, reducerile și prețurile finale semnalate pot suferi modificări la furnizorii enumerați. De asemenea, și articolele menționate pot fi scoase din vânzare. De aceea, te rugăm să fii atent înainte să cumperi, iar dacă vrei să te ajutăm să găsești oferte similare sau poate chiar mai bune, lasă-ne un mesaj pe pagina de facebook a lui wolfpick sau un e-mail la [email protected].  

Sursă imagine reprezentativă: freepik.com

Sursă foto articol: esteto.ro, vivantis.ro, emag.ro

 

 

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?