Acum ai parte de cele mai cool reduceri la o mulţime de camere foto şi video

În natura omului modern, un obicei nou și nelipsit este captarea momentului. Fie că este filmat sau fotografiat, momentul acela rămâne pentru totdeauna imortalizat.

Ştiu cât de important este pentru tine să retrăieşti cele mai frumoase, incitante sau nostalgice momente. De aceea, am căutat pentru tine cele mai interesante reduceri la camere foto şi video de orice fel, pentru că tu să surprinzi momentul la cea mai bună calitate.

Un aparat foto simplu şi compact este Canon IXUS 185 cu o formă şic, simplă de purtat şi foarte practică atunci când vine vorba de snapshot-uri rapide. Are 20mp şi un zoom optic flexibil de 10x. Se găseşte la preţul de 469,99 lei, fiind redus de la 599,99 lei. Pentru o calitate de excepţie, cameră foto digitală Sony  este potrivită oricărui utilizator. Având 20mp, un blitz încorporat cu ridicare manuală şi lentile Zeiss de cea mai bună calitate, este tot ce îţi poţi dori atunci de la o cameră digitală. Are parte de o reducere de 500 lei, fiind redus de la 2,199 lei la 1,699 lei. Un profesionist ştie ce înseamnă un DSLR şi ce poate să facă. Canon EOS 2000D este DSLR aproape perfect. Are 24,1mp, zoom de 19x, redare uşoară şi foarte multe instrumente pentru ca orice fotografie să fie perfectă. Include şi un obiectiv EF-S 18-55mm IS II. Are parte de o reducere de 650 lei, fiind redus de la 2699 lei la 2049 lei.

Camera video este extrem de importantă atunci când vrei să imortalizezi mai mult decât o imagine, ci un întreg moment pe care să îl redai de câte ori simţi nevoia. Camera video Canon Legria filmează HD cu o rezoluţie 1080p, are parte de un zoom optic de 32x, are o funcţie pentru înregistrare cu mişcare lentă şi rapidă şi este redusă de la 1249 lei la 929 lei. Poţi încerca şi camera video Sony cu proiector încorporat care poate fi folosit oricând şi oriunde, full HD, foloseşte tehnologia SteadyShot cu mod Activ inteligent şi funcţie de WiFi şi NFC pentru transfer rapid pe orice device. Se găseşte la preţul de 1,299 lei, având parte de o reducere de 24% şi fiind redusă de la 1,699 lei.

Dacă eşti activ şi simţi nevoia să înregistrezi cele mai cool reuşite, atunci o cameră sport este absolut necesară. Camera iUni Dare poate înregistra până la 30 de cadre pe secundă, poate înregistra HD, ieşire HDMI, senzor de mişcare şi se găseşte la preţul de 89,00 lei, având parte de o reducere de 40%, fiind redusă de la 149,00 lei. Ca şi alternativă, poţi alege camera E-Boda care poate înregistra 4K, are funcţie WiFi, ieşire micro USB şi HDMI, este mică şi compactă şi are şi protecţie împotriva prafului. Este redusă de la preţul de 349,90 lei la 169,90 lei.

Şi pentru că nu se ştie niciodată când se iveşte momentul oportun pentru un snapshop perfect, am ales şi câteva camere mai puţin obişnuite. Camera portabilă de tip endoscop iZowe merge conectată la smartphone, cablul are o lungime de 2m, poate fi folosită pentru a fotografia sau filma locurile unde o cameră obişnuită nu ar avea acces. Se găseşte la preţul de 108,00 lei, redus de la 199,00 lei. O cameră mică şi practică vine tot de la iZowe , foarte compactă şi practică. Aceasta are o prindere magnetică, este wireless, are funcţie de detectare a mişcării şi funcţie de alarmă pe telefon în momentul în care detectează mişcarea. Are parte de o reducere de 40% şi se găseşte la preţul de 297,00 lei, redus de la 499,00 lei. Tot pentru iubitorii camerelor compacte am găsit şi iZowe SQ8 care filmează HD, are o rezoluţie de 12mp, posibilitate de stocare pe cardul TF de max 32 gb (neinclus) şi având o baterie încorporată cu o autonomie de până la 100 minute. Are parte de o reducere de 64%, fiind redusă de la 281,00 lei la 99,00 lei.

Nu lăsa momentele importante să rămâne doar o simplă amintire, imortalizează-le şi păstrează-le cât doreşti tu! Shop. Share. Repeat.

 

Disclaimer: Ne dorim să vă supunem mereu atenției cele mai avantajoase oferte din online și nu numai, dar în funcție de data la care citești acest articol, reducerile și prețurile finale semnalate pot suferi modificări la furnizorii enumerați. De asemenea, și articolele menționate pot fi scoase din vânzare. De aceea, te rugăm să fii atent înainte să cumperi, iar dacă vrei să te ajutăm să găsești oferte similare sau poate chiar mai bune, lasă-ne un mesaj pe pagina de facebook a lui wolfpick sau un e-mail la [email protected].  

Sursă imagine reprezentativă: popphoto.com

Sursă foto articol: altex.ro, evomag.ro, cel.ro, emag.ro, eurogsm.ro, f64.ro

 

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?