Garderoba ta are nevoie de aceste sacouri la reducere!

Fie că sunt office, fie că sunt casual, cambrate sau drepte, clasice sau ieşite din tipar, sacourile sunt un must have pentru orice damă. După ce ai să vezi multitudinea de oferte la sacouri, ai să vrei şi tu să achiziţionezi unul…sau mai multe, pentru că reducerile la aceste articole nu sunt deloc rele.

Cum ai putea trece cu vederea această reducere de la preţul de 599,00 lei la 299,50 lei la sacoul elegant de la Nissa? Designul acestuia este clasic, cu funde aplicate şi poate fi purtat într-o ţinută elegantă. Acest sacou cu croi clasic şi decolteu în V este potrivit atât pentru birou, cât şi pentru o ţinută de oraş. Preţul este de 287,40 lei, redus de la 479,00 lei. Un sacou clasic, dar puţin ieşit din tipar este acest sacou negru pe care îl găseşti la preţul de 342,30 lei, redus de la 489,00 lei.

Sacoul cambrat, de culoare albastră şi cu nasturi metalici supradimensionaţi este greu de refuzat la preţul de 349,50 lei, redus de la 699,00 lei. Sacoul bej, de in este ideal pentru o ţinută elegantă, feminină, putând fi asortat uşor. Îl poţi găsi la preţul de 249,50 lei, redus de la 499,00 lei.

Trebuie să menţionez că Nissa oferă, în plus faţă de reducerea iniţială, 20% discount la al doilea produs redus achiziţionat. Oferta aceasta este valabilă pentru toate sacourile prezentate mai sus.

Foarte accesibil este sacoul casual cu anchior şi imprimeu în carouri, acesta având preţul de 149 lei, redus de la 249 lei. O pată de culoare poţi să adaugi cu sacoul elegant cu croi drept şi revere rotunjite. Preţul acestuia este de 143 lei, redus de la 239 lei. Nu ai cum să dai greş cu acest sacou office gri cu revere, mai ales că îl poţi achiziţiona la preţul de 137 lei, redus de la 229 lei. Vrei ceva casual şi ieşit din tipar? Poate îţi va plăcea acest sacou cu cordon şi buzunare pe care îl găseşti la preţul de 120,00 lei, redus de la 199,99 lei.

Acest sacou din amestec de in te va scoate cu siguranţă din anonimat şi îl poţi avea la preţul de 99,00 lei, redus de la 199,00 lei. Nici acest sacou cu centură nu trebuie ignorat, având un model deosebit şi preţul de 179,00 lei, redus de la 299,00 lei. Dacă vrei un sacou simplu, clasic, drept şi în culoare neutră, atunci poţi alege sacoul bej deschis de la H&M, cu preţul de 339,00 lei, redus de la 499,00 lei.

Sper că măcar unul dintre aceste modele să te fi convins că un sacou este perfect pentru orice tip de ţinută. Bucură-te de aceste reduceri şi Shop. Share. Repeat.

 

Disclaimer: Ne dorim să vă supunem mereu atenției cele mai avantajoase oferte din online și nu numai, dar în funcție de data la care citești acest articol, reducerile și prețurile finale semnalate pot suferi modificări la furnizorii enumerați. De asemenea, și articolele menționate pot fi scoase din vânzare. De aceea, te rugăm să fii atent înainte să cumperi, iar dacă vrei să te ajutăm să găsești oferte similare sau poate chiar mai bune, lasă-ne un mesaj pe pagina de facebook a lui wolfpick sau un e-mail la [email protected].  

Sursă imagine reprezentativă: wallup.net

Sursă foto articol: shop.nissa.ro, poema.ro, hm.com

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?