Când vine vorba de activităţi de weekend sau de seară, după ce vii de la serviciu obosit şi fără chef, poate vrei să te relaxezi într-un mod mai…interesant.

Cine oare nu cunoaşte biliardul? Cine oare nu a văzut măcar cum se joacă sau a jucat câteva runde în compania unor prieteni sau cunoscuţi. Este un joc relaxant, de precizie şi răbdare care are tendinţa să te deconecteze şi să te prindă cu orele.

Dar apar câteva probleme în a avea parte de această distracţie în confortul casei, şi anume spaţiul restrâns unde o masă de biliard poate fi aşezată, şi preţul unei asemenea mese. Să fim serioşi, nu toţi dispunem de 2500-3000 ron pentru o masă de biliard şi de spaţiul necesar pentru una.

Se pare că cineva şi-a pus aceleaşi probleme şi a găsit o soluţie care să aducă acest joc în mai multe locuri. Şi anume masă de biliard pliabilă!

 

Am găsit această masă pe Art Sport Total şi mi s-a părut o idee foarte interesantă. Preţul este de asemenea unul accesibil, de 914 ron, în comparaţie cu preţul unei mese de dimensiuni mari.

Masa vine împreună cu un set de bile, 2 tacuri de 122 cm, 1 triunghi şi 2 crete. Practic, tot ce ai nevoie să poţi juca liniştit! Până şi greutatea este una acceptabilă, având undeva pe la 37 de kilograme. Dimensiunea mesei este de 143.60×67.60 cm, dar fiind vorba de o masă pliabila, nu va ocupa prea mult spaţiu, fiind un avantaj important având în vedere că majoritatea nu avem camere destinate special jocurilor sau activităţilor recreaţionale.

Eu fiind una din acele persoane care poate să piardă ore întregi la biliard, am rămas blocat pe această idee de masă pliabila de biliard şi am decis să o trec pe lista de “must-have”-uri viitoare. Așa că e clar ce am de gând : Shop. Share. Repeat.

 

Sursa imaginea reprezentativă: https://www.pexels.com/

Surs foto articol: http://artsporttotal.ro/

 

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?