Îngrijirea dinţilor poate fi plăcută şi uşoară dacă ai soluţiile potrivite!

Este normal să îţi doreşti să ai o dantură perfectă! Acest aspect nu trebuie sub nicio formă neglijat, altfel, oricât de îngrijit te prezinţi, dantura te va face de ruşine. Pentru că ne dorim să ai parte de cele mai bune produse, Wolfpick are o serie de sugestii prin care să ai o dantură sănătoasă, demnă de invidie! 

Pastă de dinţi cu efect de albire

Pe notino.ro găseşti o serie de produse care oferă calitate maximă, iar efectele promise nu sunt doar de dragul reclamei. Pasta de dinţi Splat Special Extreme White  este destinată albirii delicate a dinților. Elimină eficient pigmentarea nedorită a dinților, iar prin folosirea să regulată obținându-se un zâmbet strălucitor. Aceasta garantează protecția smalțului dentar, revitalizează și îngrijește gingiile, combate cariile și placa dentară şi împrospătează respirația. Pentru doar 33 lei, poţi avea un zâmbet minunat care să ţină mult timp!

Ca şi alternativă, poţi încerca şi Whitewash Professional care pe lângă componentele obişnuite, conţine şi particule de argint care te ajuta în a avea albul dorit, dar şi pentru o respiraţie frumos mirositoare! Te va costa 32 lei, şi pentru că este varianta de 125ml, consider că este un produs care cu siguranță se merită! 

Pastă de dinţi cu efect reparator şi pentru dinţi sensibili

O dantură sensibilă trebuie îngrijită suplimentar, iar acest lucru înseamnă nu doar alegerea unei paste de dinţi foarte bune, dar şi vizite regulate la stomatolog şi o alimentaţie bine aleasă. Pasta Sensodyne Repair and Protect este dovedită clinic că reduce în mod semnificativ durerea cauzată de dinţii sensibili comparată cu o pastă de dinţi obişnuită. Aceasta foloseşte tehnologia revoluţionară NovaMin care identifică zonele sensibile ale dintelui, formând la nivelul dentinei expuse un strat protector, asemănător cu cel natural al dintelui, care ajută la repararea şi protecţia continuă a zonelor sensibile. Pentru un efect cât mai bun, un periaj de minim 2 ori pe zi este recomandat. Aceasta te va face să scoţi din buzunar 23,46 lei, redus cu 13% faţă de 26,99 lei.

Nu trebuie să treci cu vederea nici pasta de dinţi Biorepair Scut Activ care previne formarea şi dezvoltarea bacteriilor datorită acţiunii combinate a Zinc PCA + Xilitol. Complexul microRepair apara smaltul reparând microfisurile invizibile cu ochiul  liber. De asemenea, hidroxiapatita, a cărei compoziţie este foarte asemănătoare cu cea a smaltului dentar, conferă proprietăţi biomimetice datorită cărora microparticulele care se integrează în structura smaltului şi dentinei efectuând activitate de remineralizare şi reparare. Sună bine, nu? Pentru 20,02 lei, te poţi bucura de ea!

Apa de gură

Întotdeauna, după un periaj bine realizat, este recomandată folosirea apei de gură pentru o respiraţie proaspătă, o cavitate bucală cu bacterii cât mai puţine şi curăţenie totală, chiar şi în locurile unde nu a putut ajunge periuţa de dinţi. Listerine Ultraclean îţi oferă protecţie 24 ore împotriva plăcii dentare şi o formulă care garantează prospeţime care durează. Te va costa 20 lei doar! 

Parodontax se remarca prin apa de gura Extra 0,2 % , care este prima opţiune pentru îngrijirea intensivă a gingiilor – conţine 0,2% digluconat de clorhexidină, ingredient antibacterian recomandat de medicii dentişti. Ajută la oprirea sângerărilor, iritaţiilor şi inflamaţiilor gingivale în faza acută prin reducerea plăcii bacteriene şi inhibarea formării acesteia. Deoarece ingredientul aderă pe suprafaţa dinţilor şi a ţesuturilor din cavitatea bucală, efectul său antibacterian se menţine până la 12 ore. Te va costa 27 lei achiziţionarea acestui produs.

Periuţe de dinţi electrice

O periuţă clasică îşi va face treaba întotdeauna, dar parcă îţi doreşti şi un pic de high-tech pentru îngrijirea dorită. Periuţa electrică de dinţi Oral-B Vitality D-12 este potrivită perfect pentru stilul tău de viaţă. Periuţa ţi oferă o experienţă complet nou faţă de o periuţă manuală obişnuită datorită programului de curăţare zilnică şi a timerului încorporat în mâner, care te ajută să respecţi cu uşurinţă timpul de periaj recomandat de medicii dentişti. Poate executa până la 7.600 de rotaţii la fiecare minut şi datorită programului de curăţare disponibil, fiecare periaj îţi lasă o senzaţie plăcută, aşa cum ai vrut mereu. La 129,90 lei, ai periuţa cu un cap 3D White şi un încărcător. 

Un produs care cu siguranţă te va încânta este Panasonic Sonic Vibration care asigură o putere de curăţare intensă la un preţ incredibil de accesibil de 199,90 lei. Tartrul este eliminat complet graţie celor 26 000 de vibraţii pe minut. Graţie perutei complementare speciale cu micro-periute foarte fine, periuţa de dinţi cu vibraţii sonice poate pătrunde chiar şi în acele locuri în care vechea ta periuţa nu reuşea, fiind blândă cu giingiile tale. Dacă este un produs care să facă diferenţa între un periaj clasic şi unul electric, aceasta periuţă face diferenţa! 

Benzi profesionale de albire

Fie că vrei să arăţi bine pentru un eveniment, sau în viaţa de zi cu zi, benzile de albire Dental 360 White te ajută în a atinge obiectivul mult dorit. Pentru 35 lei, redus de la 89 lei, ai o cutie cu 28 de benzi (14 plicuri) prin care îţi poţi ajuta dintii să aibă o culoare albă impecabilă! Tratamentul se face timp de 14 zile, iar apoi îl poţi relua la fiecare 3 luni. 

O altă solute de albire vine la Crest care îţi oferă pentru 119,70 lei, redus de la 133,00 lei, cel mai eficient sistem de albire a dinţilor, care îţi oferă rezultate profesionale şi rapide. Cu Crest Whitestrips 3D Professional Effects  obţii rezultate profesionale fără costuri exagerate în cabinetele stomatologice. Îţi oferă rezultate de durată datorită tehnologiei Advanced Seal care este folosită. Aplică o dată pe zi, 30 de minute. Vei observa dinţi mai albi din prima zi, şi rezultate complete în 10 de zile.pentru o fixare mai bună a benzilor.

Indiferent unde te afli, afişează-ţi zâmbetul fără reţineri! Acestea sunt doar câteva produse care te pot ajuta în a menţine sănătatea cavităţii bucale. Zâmbetul tău este preţios şi ar fi păcat să nu să îl păstrezi aşa! Pe lângă aceste produse, este nevoie şi de o vizită periodica la stomatolog, pentru a identifica eventualele probleme, şi a le rezolva. Până data viitoare, Shop. Share. Repeat. 

 

Disclaimer:

Ne dorim să vă supunem mereu atenției cele mai avantajoase oferte din online și nu numai, dar în funcție de data la care citești acest articol, reducerile și prețurile finale semnalate pot suferi modificări la furnizorii enumerați. De asemenea, și articolele menționate pot fi scoase din vânzare. De aceea, te rugăm să fii atent înainte să cumperi, iar dacă vrei să te ajutăm să găsești oferte similare sau poate chiar mai bune, lasă-ne un mesaj pe pagina de facebook a lui wolfpick sau un e-mail la [email protected].  

Sursă imagine reprezentativă: freepik.com

Sursă foto articol: notino.ro, emag.ro, vivantis.ro, altex.ro, ondisplay.ro, albirea-dintilor.com

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?