Profită de cele mai cool reduceri la centrale termice înainte să te prindă sezonul nepregătit!

Suntem deja în luna octombrie şi imediat o să ne trezim la început de sezon rece. Frigul parcă îşi croieşte loc în casele oamenilor şi fiecare doreşte să aibă parte de căldură înainte să vină iarna.

Pentru că îţi doreşti cele mai bune soluţii de încălzire a locuinţei, am găsit oferte şi reduceri interesante la centrale termice care să îţi ofere un sentiment de căldură din prima!

Emag.ro îţi oferă centrală murală termică electrică Protherm Ray de 9kw, cu un randament de 99,5%, şi cu un sistem care foloseşte doar energia electrică necesară, fără a utiliza energia în scop inutil. Se găseşte la preţul de 2195,00 lei, redus de la preţul de 2975,00 lei, având parte de o reducere de 26%. O centrală termică convenţională cum este Motan KPlus oferă atât siguranţă, cât şi confort. Foloseşte o pompă Low Energy prin care tu faci economie la energie şi gaz şi are şi dimensiuni compacte. Îl găseşti cu o reducere de 19%, de la preţul de 2642,00 lei la 2139,00 lei.

Roinstalatii.ro îţi oferă câteva soluţii foarte interesante. Centrala termică pe gaz în condensare Saunier Duval cu kit de evacuare inclus, face parte din clasa centralelor cu tehnica condensării, aparate care sunt eficiente, silenţioase şi demne de încredere. De asemenea, menţine o temperatură ambiantă constantă indiferent de vreme şi are clasă 5Nox, cea mai eficientă după standardul UE în cazul emisiilor de noxe. Se găseşte la preţul de 2990,00 lei, redus de la preţul de 3299,00 lei. Tot aici poţi găsi tot o centrală din clasa celor pe gaz în condensaţie de la Ariston tot cu kit de evacuare inclus, cu putere de până la 24kw, are un design inovator, atractiv, de dimensiuni mici, un schimbător de căldură nou, din otel-inox, ce conferă fiabilitate şi durabilitate şi un sistem silenţios intern optimizat. Aceasta se găseşte la preţul de 3236,00 lei, redus de la 3650,00 lei.

Pe centrale.ro vei găsi găsi oferte atrăgătoare care te vor pune serios pe gânduri. Centrala termică murală de la Bosch cu o putere de până la 24kw vine cu un sistem de securitate complet prin panou de comandă Cotronic III care include şi detectare lipsa flacără şi valve cu solenoid, schimbător de căldură din inox, atât primar cât şi secundar, termostat de siguranţă şi temperatura tur şi mai ales, foarte silenţioasă. Am găsit-o la preţul de 2766,66 lei, redus de la 3742,55 lei. Tot aici vei găsi şi centrala termică murală Viessmann cu putere de până la 24 kw, o centrală care asigură un confort deosebit atât în privinţa încălzirii şi preparării apei menajere, dar şi un raport calitate preţ excelent! Dispune de o pompă de circulaţie variabilă, este silenţioasă şi compactă, poate fi operată simplu, prin telecomandă şi are în componenţa doar cele mai bune materiale. Se găseşte la preţul de 3820,00 lei, redus de la 5435,00 lei.

Ca nota informativă, diferenţa între cele 2 tipuri de centrale (centrale clasice şi centrale în condensare ) o constituie eficiența energetică : centralele clasice au o eficienţă de până la 92-94% (în funcţie de model ) iar cele în condensare ajung la o eficienţă de 107-109% datorită componentelor speciale ce permit recuperarea căldurii din condens .  Aceasta se traduce printr-un consum mai mic (cu până la 35% ) pentru producerea aceleaşi cantităţi de căldură .

Nu lăsa sezonul rece să te prindă nepregătit şi profită de ofertele şi reducerile disponibile cât de repede poţi! Shop. Share. Repeat.

 

Disclaimer: Ne dorim să vă supunem mereu atenției cele mai avantajoase oferte din online și nu numai, dar în funcție de data la care citești acest articol, reducerile și prețurile finale semnalate pot suferi modificări la furnizorii enumerați. De asemenea, și articolele menționate pot fi scoase din vânzare. De aceea, te rugăm să fii atent înainte să cumperi, iar dacă vrei să te ajutăm să găsești oferte similare sau poate chiar mai bune, lasă-ne un mesaj pe pagina de facebook a lui wolfpick sau un e-mail la [email protected].  

Sursă imagine reprezentativă: adevarul.ro

Sursă foto articol: emag.ro, roinstalatii.ro, centrale.ro

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?