Black Friday din acest an îţi aduce cele mai interesante reduceri la smartphone-uri!

Se pare că a devenit o tradiţie Black Friday şi la noi, nu doar la americani. De ce să nu profiţi de reducerile de Black Friday să îţi cumperi un smartphone nou? Poate vrei o cameră mai bună, o memorie mai mare, rapiditate şi promptitudine şi mai ales un preţ accesibil care să corespundă bugetului tău.

Pentru tine, am reuşit să găsesc cele mai interesante oferte şi reduceri la telefoane mid range.

Samsung Galaxy A6 2018 este un telefon elegant care are în componenţă multe funcţii adaptate anului curent. Cu un ecran AMOLED şi scaner de amprentă digitală, nu poţi trece cu vedere acest model. Preţul său este 1,069 lei, redus de la 1,399 lei. Huawei Honor Play 2018 încearcă să se impună prin cameră foto duală pe spate, modulul dual-sim care foloseşte cartele nano-SIM şi un ecran Full HD elegant. Nu este un model pe care să îl ratezi, de aceea ar fi bine să te grăbeşti! Evomag.ro îl oferă la preţul de 1,549 lei, redus de la 1,999 lei.

Cel.ro îţi aduce două telefoane care au parte de reduceri atrăgătoare şi care sunt destul de accesibile! Samsung Galaxy J6 2018 este un model dual-sim, cu o capacitate de 32gb, memorie RAM de 3gb şi un procesor Octa Core. Modelul permite rularea cu uşurinţă a aplicaţiilor şi a fost updatat cu succes faţă de modelele precedente. Costă 699 lei, redus de la 999 lei. Tot aici ai şi Huawei P20 Lite cu o memorie internă de 64gb, 4G, single SIM, culoare midnight black şi un look foarte modern, perfect pentru anul curent. Preţul acestuia este de 1199 lei, fiind redus de la 1649 lei.

Dacă vrei un model mai aparte, atunci poate Asus Zenfone Max Pro M1 te va interesa. Modelul are un procesor Octa Core, 4gb RAM, memorie de 64gb şi camera duala 13+5mp. Evomag.ro ţi-l oferă la preţul de 999,00 lei, redus de la 1,299 lei. Tot pe Evomag.ro este şi modelul Samsung Galaxy A8 2018 cu un ecran Super AMOLED, memorie internă de 32gb, 4gb RAM şi o cameră de 16mp. Preţul acestuia este de 1,348 lei, redus de la 1,829 lei.

Ca bonus, ai acum reduceri și la telefoanele premium. Emag.ro oferă Iphone 7 cu memorie internă 32gb, performanţă de excepţie şi o autonomie extinsă. Acum îl poţi găsi la preţul de 2,499 lei, redus de la 2,699 lei. Samsung S9 are, de asemenea, o reducere de la 3,899 lei la 2,499 lei. Telefonul este Dual Sim, memorie internă 64gb, 4g şi vine pe culoare neagră.

Îţi urez un Black Friday plăcut şi spune-ne şi nouă ce ţi-ai cumpărat cu această ocazie! Shop. Share. Repeat.

 

Disclaimer: Ne dorim să vă supunem mereu atenției cele mai avantajoase oferte din online și nu numai, dar în funcție de data la care citești acest articol, reducerile și prețurile finale semnalate pot suferi modificări la furnizorii enumerați. De asemenea, și articolele menționate pot fi scoase din vânzare. De aceea, te rugăm să fii atent înainte să cumperi, iar dacă vrei să te ajutăm să găsești oferte similare sau poate chiar mai bune, lasă-ne un mesaj pe pagina de facebook a lui wolfpick sau un e-mail la [email protected].  

Sursă imagine reprezentativă: shutterstock

Sursă foto articol: evomag.ro, cel.ro, emag.ro

 

 

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?