Reduceri de nerefuzat la produse de machiaj. Profită de ele!

Îţi doreşti un machiaj perfect care să reziste chiar şi în zilele foarte călduroase? Cred că ai fost şi tu de nenumărate ori în situaţia de a intra într-un magazin cu produse pentru machiaj şi să fii fascinată de multitudinea de nuanţe şi branduri. Dar ce ai zice de câteva produse pe care le-am găsit la reducere? Sună bine, nu?

Când începem un machiaj este important să avem toate “ustensilele” la îndemână, de aceea am ales un set de pensule care sigur îţi va fi de ajutor. Acesta are o reducere de la preţul iniţial de 190 lei la 79,90 lei. Şi sunt din păr natural, deci sunt cât se poate de calitative. Desigur, dacă nu doreşti un întreg set de pensule, atunci pensula pentru pudră sau blush te-ar putea interesa. Și aceasta are o reducere de la 69,00 lei la 41,40 lei.

Pensule pentru make-up

Photo by kinkate from Pexels

De asemenea, de mare ajutor este şi un beauty blender. Având o textură fină şi fiind foarte uşor de utilizat, acesta este foarte bun la aplicarea produselor de machiaj. Are o reducere de la preţul de 50 lei la 23,90 lei.

Un mascara nou ţi-ar plăcea? Ai aici o reducere de 20% la orice măscară achiziţionat. Şi oferă atât mascara rezistente la apă, cât şi unele mai delicate, care nu sunt rezistente la apă. De asemenea, că tot vorbim despre mascara, te-ar putea interesa şi un demachiant special pentru ochi care beneficiază de o reducere de 50%.

Vamp! Mascara

Dacă nu ai ajuns încă la plajă, o pudră autobronzantă ţi-ar fi de folos pentru a-ţi oferi efectul pe care ţi-l doreşti. SuperPearly Illuminant Bronzer Powder este oferită de Evagarden şi are o reducere foarte avantajoasă de la preţul de 155,00 lei la preţul de 69,75 lei.

Niciodată nu avem suficiente nuanţe de ruj…nici suficiente perechi de pantofi, dar aceasta este o altă poveste… Aşadar, am găsit rujul lichid mat-Silky Matt. Acesta se găseşte în foarte multe nuanţe, atât mai naturale, cât şi mai îndrăzneţe şi are o reducere de 25%. Sau poţi alege rujul lichid- Velvet Lip Cream de la Evagarden care are o reducere de la 107,00 lei la 48,15 lei.

SILKY MATT

Sper ca printre aceste oferte să găseşti produsele care te interesează. Tu ce produse de make-up achiziţionezi vara aceasta? Spune-ne şi nouă şi bineînţeles, Shop.Share.Repeat.

Sursă imagine reprezentativă: pexels.com

Sursă foto articol: pensulemachiaj.ro

douglas.ro

pupamilano.ro

beautyoneshop.ro

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?