Profită de super reduceri la smartwatch-uri

Fie că vrei să îl cumperi pentru sport sau doar pentru că vrei să o adopţi pentru un anumit stil, un smartwatch este începutul unei experienţe interesante. Un smartwatch vine cu o mulţime de avantaje dar şi cu un stil care poate fi adaptat atât unui stil casual cât şi unui stil mai oficial, înlocuind cu succes un ceas de mână clasic.

Dacă până acum te-ai gândit cum ar fi să ai un smartwatch, acum ai ocazia! Am găsit pentru tine oferte interesante care te vor pune pe gânduri, mai ales că aceste smartwatch-uri sunt accesibile oricărui buzunar.

Pe altex.ro am găsit smartwatch Polar M200 cu GPS, funcţie de măsurare a ritmului cardiac, suporta Android şi iOS, baterie care ţine până la 6 zile şi bluetooth. Se găseşte la preţul de 577,99 lei, redus de la preţul de 679,99 lei. O alternativă ar fi smartwatch-ul Myria MY9506 cu sistem de operare Android, 3G, WiFi, GPS, de culoare neagră, ecran OLED, procesor Quad Core şi baterie de 450mAh. Acesta se găseşte la preţul de 399,99 lei, redus de la preţul de 499,99 lei.

Pe emag.ro am găsit ceas sport smart EX16S cu bluetooth, rezistent la apă IP67, rezistenta la şocuri, cu notificare apeluri, funcţie anti-lost, lanterna şi alarmă. Se găseşte la preţul de 125,00 lei, redus de la preţul de 199,00 lei. Ca şi alternativă am găsit iMK DZ850 V3 cu camera, carcasa metalică, bluetooth, ecran LCD şi cu posibilitate de slot micro SIM. Ca şi cadou primeşti un selfie stick pe lângă produsul iniţial. Se găseşte la preţul de 104,72 lei, redus de la preţul de 345,10 lei.

Pe evomag.r0 am găsit Alcatel Watch GO cu ecran LCD, bluetooth, brăţara silicon, rezistent la apă şi praf, protecţie antişoc şi posibilitate de control a smartphone-ului de la 10 m distanţă. Se găseşte la preţul de 247,99 lei, redus de la preţul de 369,00 lei. Ca şi alternativă am găsit smartwatch MyKronoz ZeClock cu ecran OLED, bluetooth,  resistent la apă şi praf, compatibil cu Siri şi Google Now. Se găseşte la preţul de 199,00 lei, redus de la preţul de 399,00 lei.

Acestea au fost reducerile la smartwatch-uri pentru această lună. Dacă eşti interesat, poţi vedea aici seria de smartwatch-uri Fossil . În acest moment, Fossil aduc şi la noi ceasuri hibrid, dar în scurt timp, vor aduce şi smartwatch-uri în cele din urmă, așa că Shop. Share. Repeat.

 

Disclaimer: Ne dorim să vă supunem mereu atenției cele mai avantajoase oferte din online și nu numai, dar în funcție de data la care citești acest articol, reducerile și prețurile finale semnalate pot suferi modificări la furnizorii enumerați. De asemenea, și articolele menționate pot fi scoase din vânzare. De aceea, te rugăm să fii atent înainte să cumperi, iar dacă vrei să te ajutăm să găsești oferte similare sau poate chiar mai bune, lasă-ne un mesaj pe pagina de facebook a lui wolfpick sau un e-mail la [email protected].  

Sursa imagine reprezentativa: newatlas.com

Sursa foto articol: altex.ro, emag.ro, evomag.ro

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?