Ai vrut mereu să încerci o pereche de ochelari VR ? Acum ai ocazia!

Ţi-ai dorit mereu să vezi cum e o aplicaţie VR şi nu ai avut ocazia. Ai vrut să experimentezi ceva unic, ciudat, nou şi fun şi încă nu ai găsit ce căutai. Iată că acum ai o oportunitate să vezi, la propriu, ce înseamnă să fii într-un joc sau cum e să ai o sală de cinema în confortul casei tale, chiar la tine pe canapea sau în fotoliu, minus eventuala ploaie de floricele de care sunt sigur că nu ai nevoie.

Iată reducerile la ochelarii VR la care mereu ai visat şi deşi ai auzit multe despre ei de la prietenii sau colegii tăi, încă nu ai avut ocazia să Îi încerci…până acum.

Am găsit pe altex.ro ochelarii VR Samsung Gear VR  culoare neagră, senzori giroscop şi accelerometru, touchpad, butoane de Home şi de volum, la preţul de 299,90 lei, redus de la preţul de la 349,90 lei. Tot aici am găsit şi ochelar E-boda Avatar II cu lentile ajustabile, culoare neagră şi extrem de comozi la preţul de 51,90 lei, redus de la preţul de 99,90 lei.

Pe emag.ro am găsit ochelarii VR Esperanza  extrem de cool, compatibili Google Cardboard, cu telecomanda Bluetooth şi Blu-Ray BD-R capacitate 25 GB la preţul de 116,50 lei, redus de la preţul de 130,90 lei. Ca şi alternativă am găsit ochelarii 4smarts compatibili Android îs iOS, interfaţa bluetooth, căşti integrate pentru un sunet puternic şi extrem de confortabili. Se găsesc la preţul de 190,00 lei, redus de la preţul de 300,00 lei.

Pe cel.ro am găsit ochelari Shinecon care vin în două culori, confortabili, cu un look elegant şi futuristic la preţul de 76 lei, redus de la preţul de 89 lei. Tot aici găseşti şi ochelarii GoXtreme compatibil cu smartphone-urile de până la 6 inch, posibilitate panoramă 360 grade, funcţie de giroscop şi accelerator şi care se găsesc pe o singură culoare, negru mat. Se găsesc la preţul de 89 lei, redus de la preţul de 112 lei.

Eurogsm.ro are nişte oferte destul de interesante de asemenea. Ochelari VR Forever cu funcţie bluetooth, se potrivesc şi persoanelor care poartă ochelari, butoane laterale pentru o utilizare prietenoasă şi acumulator de 200mAh. Se găsesc la preţul de 99,90 lei, redus de la preţul de 149,90 lei. Ca şi alternativă am găsit ochelarii VR Forever care suporta telefoane până la 6,2 inch,ca şi ceilalţi, sunt perfecţi pentru persoanele care poartă ochelari, poţi reda filmele şi jocurile perfect, cu un unghi de vizualizare de 120 grade. Se găsesc la preţul de 99,90 lei redus de la preţul de 149,90 lei.

Ca şi aplicaţii, foloseşte Google Cardboard pentru a folosi din plin aplicaţiile Google precum Google Earth sau pentru a vizita diverse muzee în stil VR, AAA VR Cinema pentru vizionat filme, Expeditions pentru a vizita diverse locuri din lume în VR sau Titans of Space pentru a explora sistemul nostru solar aşa cum nu ai facut-0 niciodată. Aceste aplicaţii sunt atât pentru utilizatorii de Android cât şi de iOS. Aş mai putea adăuga de asemenea şi Discovery VR prin care poţi experimenta orice de la luptele cu samurai până la dansuri irlandeze în Dublin, InCell VR, pentru a avea parte de cea mai interesantă călătorie în corpul uman, VR style, şi, bineînţeles, VR Roller Coaster! Nu cred că mai e nevoie să explic despre ce e vorba în această aplicaţie. Toate aplicaţiile menţionate se pot descărca de pe Google Play pentru Android sau App Store pentru iOS.

Sper că ţi-am făcut pofta cu aceste reduceri. Îţi urez în continuare Shop. Share. Repeat.

 

Disclaimer: Ne dorim să vă supunem mereu atenției cele mai avantajoase oferte din online și nu numai, dar în funcție de data la care citești acest articol, reducerile și prețurile finale semnalate pot suferi modificări la furnizorii enumerați. De asemenea, și articolele menționate pot fi scoase din vânzare. De aceea, te rugăm să fii atent înainte să cumperi, iar dacă vrei să te ajutăm să găsești oferte similare sau poate chiar mai bune, lasă-ne un mesaj pe pagina de facebook a lui wolfpick sau un e-mail la [email protected].  

Sursă imagine reprezentativă: freepik.com

Sursă foto articol: altex.ro, emag.ro, cel.ro, eurogsm.ro, myket.ir

 

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?