Rame de ochelari chic şi lentile cool la cele mai bune preţuri!

Vrei o pereche nouă de ochelari? Ai reduceri la rame de diverse tipuri. Dacă însă preferi să porți lentile de contact, ai și aici o mulțime de oferte.

Purtate corespunzător și cu o îngrijire adecvată, lentilele de contact sunt o alternativă excelentă a ochelarilor. Acestea pot avea reduceri de până la 54%, așa cum este cazul lentilelor SofLens 59  cu 6 bucăți, care au ajuns de la prețul inițial de 141,90 lei, la 64,90 lei. O reducere de 49%, de la prețul de 216,90 lei la 109,90 lei, are setul de 6 lentile Pure Vision din material rezistent la impurități și care permite oxigenului să ajungă în mod natural la ochi. Air Optix Aqua  sunt confecționate dintr-un material de 5 ori mai permeabil pentru oxigen și au prețul de 64,90 lei, după o reducere cu 43% de la 112,90 lei.

Lentilele Zen Vu Ultra  se înlocuiesc lunar, iar setul conține 6 lentile. Îl poți cumpăra la prețul de 69,30 lei, redus cu 30% de la 99,00 lei. De o reducere de 29%, de la preţul de 81,52 lei la 58,08 lei se bucură şi lentilele Phantasee Maxvue Vision Airsoft care oferă şi protecţie UV. Bausch&Lomb Pure Vision vine cu o reducere de 30%, de la preţul de la 32,00 lei la 22,40 lei, şi oferă o lentilă terapeutică fără dioptrii, reducând halourile sau reflexiile supărătoare.

Trecând la un alt capitol, dacă eşti purtător de ochelari, vei fi încântat să afli că ai reduceri la diverse modele şi brand-uri de rame de ochelari. Ramele Polarizen pentru ochelari de vedere de damă au reducere de 34%, de la un preţ de 149,00 lei, la 99 lei. Şi o pereche de rame de ochelari unisex, tot Polarizen vine cu aceeaşi reducere de 34%, având acelaşi preţ menţionat anterior, modelul fiind potrivit de data aceasta şi pentru bărbaţi.

Dacă vrei nişte rame de ochelari puţin mai pretenţioase, poţi alege ramele Emporio Armani care au o reducere de 20%, de la preţul de 599,00 lei la 479,20 lei, modelul acesta fiind dedicat exclusiv bărbaţilor. Ramele unisex Ray-Ban au parte tot de o reducere de 20%, de la preţul de 459,00 lei la 367,20 lei.

Ţin să menţionez faptul că Optiplaza are o ofertă la lentilele de contact, în care la 5 cutii comandate ai parte de una gratuită. De asemenea, Lentiamo oferă 10% reducere pentru clienţii noi, oferta fiind valabilă până la data de 15.11.2018.

Se pare că a avea probleme cu vederea nu mai este un lucru atât de grav atunci când ai atâtea opţiuni la îndemână: fie să alegi din multitudinea de rame de ochelari care mai de care mai frumoase, fie să alegi să porţi lentile de contact. Oricum ar fi, ai atât de multe reduceri, deci Shop. Share. Repeat.

 

Disclaimer: Ne dorim să vă supunem mereu atenției cele mai avantajoase oferte din online și nu numai, dar în funcție de data la care citești acest articol, reducerile și prețurile finale semnalate pot suferi modificări la furnizorii enumerați. De asemenea, și articolele menționate pot fi scoase din vânzare. De aceea, te rugăm să fii atent înainte să cumperi, iar dacă vrei să te ajutăm să găsești oferte similare sau poate chiar mai bune, lasă-ne un mesaj pe pagina de facebook a lui wolfpick sau un e-mail la [email protected].  

Sursă imagine reprezentativă: freepik.com

Sursă foto articol: lentilecontact.ro, lensa.ro, optiplaza.ro

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?