Profită din plin de viteza internetului tău cu aceste reduceri!

Atunci când vine vorba de problema wifi-ului, ştii că vrei să ai recepţie bună oriunde te afli în locuinţa şi vrei să profiţi din plin de viteză de care dispui. Un router bun combinat cu un range extender îţi va rezolva în mare măsură orice problemă legată de recepţie şi calitatea conexiunii.

De aceea, am ales pentru tine cele mai fresh reduceri la routere şi range extendere pentru că tu să te bucuri de o recepţie bună, să poţi conecta mai multe device-uri fără a afecta calitatea recepţiei şi, dacă eşti interesat pentru propria afacere, să poţi oferi angajaţilor tăi viteza şi stabilitatea de care au nevoie la internet!

Pe emag.ro am găsit router wireless D-link Dir-879 EXO cu 4 antene, dual band Gigabit, 4 porturi gigabit care suporta viteze foarte mari şi amplificator de mare putere Smart Beam Foaming. Are parte de reducere de 55%, fiind redus de la 899,90 lei la 399,00 lei. Poţi încerca şi router-ul Xiaomi Mi 3 dual band, 4 antene, compact, minimalist şi cu o reducere de 32%, de la 199,99 lei la 135,99 lei.

Evomag.ro îţi pregăteşte surprize extrem de plăcute la capitolul routere! Router-ul AirLive wireless, dual band, gigabit, 1200 mbps şi cu 2 antene. Are parte de o reducere de 64%, de la 299,00 lei la 109,00 lei. Tot aici găseşti şi router TP-Link Archer C50 dual band, gigabit, 1200 mbps, 4 antene, având de asemenea şi un design atrăgător şi o reducere de 53%, de la preţul de 289,00 lei la 135,90 lei.

Cel.ro nu se lăsă mai prejos şi vine cu propriile oferte. Găseşti router TP-Link wireless, 4 porturi, single band, 3 antene, care are posibilitatea de criptare WPA/WPA 2 şi care foloseşte tehnologia CCA pentru a avea un semnat stabil. Acesta se găseşte la preţul de 99 lei, redus de la 149 lei. De asemenea, poţi găsi şi router wireless TP-Link portabil, minimalist şi compact, 300mbps, ideal pentru deplasări dar şi pentru acasă, şi care poate funcţiona în diverse moduri, AP (implicit), Client, Router, Repeater şi Bridge. Se găseşte la preţul de 90 lei, redus de la 149 lei.

Pentru că ai nevoie şi un range extender pentru a avea parte de cea mai bună recepţie, am găsit nişte reduceri foarte interesante care sigur te interesează. Emag.ro îţi oferă Range Extender Wireless  foarte uşor de utilizat, cu alimentare prin USB şi care poate fi conectat cu uşurinţă la orice laptop sau prin adaptor USB la priză. Se găseşte la preţul de 79,90 lei, redus de la 209,99 lei. Ca şi alternativa poţi încerca Range Extender Tenda 300mbps, cu funcţie de Wireless Access Control, două antene externe şi single band. Se găseşte la preţul de 78 lei, redus de la 149 lei.

Profită acum de reducerile oferite şi Shop. Share. Repeat.

 

Disclaimer: Ne dorim să vă supunem mereu atenției cele mai avantajoase oferte din online și nu numai, dar în funcție de data la care citești acest articol, reducerile și prețurile finale semnalate pot suferi modificări la furnizorii enumerați. De asemenea, și articolele menționate pot fi scoase din vânzare. De aceea, te rugăm să fii atent înainte să cumperi, iar dacă vrei să te ajutăm să găsești oferte similare sau poate chiar mai bune, lasă-ne un mesaj pe pagina de facebook a lui wolfpick sau un e-mail la [email protected].  

Sursă imagine reprezentativă: babburouterlogin.net

Sursă foto articol: emag.ro, evomag.ro, cel.ro

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?