Acum ai cele mai bune oferte şi reduceri pentru a avea un laptop protejat de şocuri!

Indiferent unde vrei să mergi, e posibil să ai nevoie de laptop. Fie că trebuie să mergi la job sau poate vrei să vezi un film în timp ce eşti pe tren sau autobuz, laptop-ul e cu tine.

Şi pentru că vrei să Îi asiguri cea mai bună protecţie şi cel mai bun confort atât pentru el, cât şi pentru tine, am găsit cele mai atrăgătoare reduceri la genţi şi rucsacuri pentru laptop care cu siguranţă te vor interesa.

Pe emag.ro sunt nişte reduceri destul de mari şi interesante. Geanta de laptop Esperanza potrivită pentru laptop-urile de 15,6 inch, este foarte rezistentă, confortabilă şi care oferă şi ajustarea mărimii compartimentului principal la dimensiuni care pot asigura transportul în condiţii de siguranţă. Are parte de o reducere de 66%, de la preţul iniţial de 92,11 lei la preţul de 30,70 lei. Tot aici am găsit un rucsac multifuncţional ISP care oferă rezistență la apă, protecţie antifurt, cu ieşire pentru încărcare USB şi compus dintr-un material extrem de uşor şi respirabil. Pe acesta l-am găsit cu o reducere de 73%, de la preţul de 416,50 lei redus la 111,86 lei.

Preţuri bune am găsit şi pe cel.ro unde geanta de laptop Targus are parte de o reducere de 37%, de la preţul iniţial de 109 lei redus la preţul de 69 lei. Aceasta este suporta doar laptop-uri până în 14 inch, este foarte încăpătoare având un compartiment principal şi un compartiment mai mic pentru accesorii diverse cum ar fi smartphone, mouse, încărcător şi altele. Dacă însă vrei rucsac, atunci am găsit rucsac pentru laptop Targus Intellect compatibil cu laptop-uri de până la 16 inch, din polyester, foarte uşor şi confortabil, perfect pentru a asigura o protecţie adecvată laptop-ului. Acesta are parte de o reducere de 45%, de la preţul de 99 lei redus la 54 lei.

Evomag.ro are câteva oferte atrăgătoare la genţi şi rucsacuri de asemenea! O geantă Natec Schnauzer care suporta laptop-uri până la 15,4 inch, are un compartiment mare cu fixare pe velcro, două compartimente pentru gadget-uri sau accesorii şi are o construcţie robustă care ajusta la protecţia laptop-ului. Are parte de o reducere de 43%, de la preţul de 69,00 lei la 39,00 lei. Tot aici am găsit şi rucsac Laptop Case Logic cu 3 compartimente, un buzunar frontal pentru accesorii sau gadget-uri, din polyester, uşor şi confortabil dar şi practic şi perfect nu doar din punct de vedere al utilităţii, ci şi al aspectului. Are parte de o reducere de 46%, de la preţul de 109,00 lei la 59,00 lei.

Laptop-ul tău are parte de cea mai bună protecţie şi tu eşti mulţumit ştiind că ai ales ce e mai bun. Oriunde vei merge, nu vei mai sta cu gândul că laptop-ul e lovit sau are parte de alte şocuri, profita de preţurile avantajoase şi Shop. Share. Repeat.

 

Disclaimer: Ne dorim să vă supunem mereu atenției cele mai avantajoase oferte din online și nu numai, dar în funcție de data la care citești acest articol, reducerile și prețurile finale semnalate pot suferi modificări la furnizorii enumerați. De asemenea, și articolele menționate pot fi scoase din vânzare. De aceea, te rugăm să fii atent înainte să cumperi, iar dacă vrei să te ajutăm să găsești oferte similare sau poate chiar mai bune, lasă-ne un mesaj pe pagina de facebook a lui wolfpick sau un e-mail la [email protected].  

Sursă imagine reprezentativă: freepik.com

Sursă foto articol: emag.ro, cel.ro, evomag.ro

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?