Domnilor, ceasuri elvețiene de lux reduse cu până la 70%!

Când vine vorba de ceasuri nu imi place să experimentez deoarece pentru un barbat reprezintă unul (dacă nu singurul) dintre puținele accesorii acceptate în mod normal. Pentru ca lucrurile să fie fără cusur, rețeta mea este simplă: clasic, elegant și bineînțeles, Swiss Made!

Dar prețurile sunt foarte ridicate dacă vrei un ceas din această categorie, care să arate ok și eventual să aibă cronograf sau să fie automatic. Nu iți spun să nu cumperi un ceas dacă iți place și îl vrei, indiferent cât costă, dar iți pot spune că am pregătit pentru tine o listă de ceasuri elvețiene cu reduceri foarte, foarte mari:

Edox este una dintre mărcile mele preferate când vine vorba de ceasurile cu brățară, dar la capitolul curea de piele am fost plăcut surprins de eleganța sofisticată a lui Les Vauberts Automatic Date. L-am găsit la B&B Shop redus cu 50% de la  3.990,00 la 1.995,00 lei. Un ceas automatic elvețian la un asemenea preț este clar o ocazie ce nu trebuie ratată!

Tissot nu mai are nevoie de prezentare, este un brand foarte cunoscut și apreciat în România. La fel de apreciată mă aștept să fie și reducerea de 41% la modelul vândut de Elefant. Într-un final, ceasul costă 1.367,99 lei, redus de la 2.328,75 lei.

Un ceas cu un design clasic-sport cu cronograf este modelul Swiss Military Hanowa vândut de Elefant cu o reducere de 70%, de la 2466,00 lei la 739,99 lei. L-am găsit pe negru, dar și cu elemente albestre și roșii.

Rado este o altă marcă pour le connaisseur. Iar aici avem o reducere șoc de 8.553 lei. Prețul inițial este de 13.796 lei, dar a fost redus cu 62% de Watch Sale pentru ca prețul final să fie de 5.242 lei. Încă vorbim de o sumă mare, dar reducerea este consistentă.

Pentru final ne întoarcem la sume mai accesibile si vorbim despre Rotary. Modelul Legacy este redus de Watch Shop cu 40%, de la 2.479,00 lei la 1.487,40 lei.

Aceste reduceri ne-au făcut nouă cu ochiul, dar dacă tu găsești altele care merită menționate, trimite-ne un mesaj pentru a le prezenta tuturor ce ai găsit. Asta înseamnă Shopping Community și asta înseamnă Shop. Share. Repat. ???

 

Sursă imagine reprezentativă: http://nationtrendz.com

Sursă foto articol: bb-shop.ro, elefant.ro, watchsale.ro, watchshop.ro

watchshop.ro

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?