Profită de reduceri și coafează-ți părul așa cum ți-ai dorit mereu!

Ce faci atunci când părul tău îţi dă bătăi de cap? Ei bine, îl poţi “îmblânzi” cu placa, peria pentru îndreptat sau ondulatorul. Dacă ai nevoie de produse de styling pentru părul tău, atunci ai nimerit la fix! Acum ai o mulţime de reduceri la produsele de îngrijire a părului!

Vrei să ieşi în oraş dar abia ce ţi-ai spălat părul? Ei bine, ai nevoie de un uscător de păr care să îşi facă treaba, dar să nu îţi afecteze prea mult firul de păr. În acest sens, uscătorul de păr Philips promite o uscare rapidă la o temperatură mai joasă cu ThermoProtect. Ca să îţi fie şi mai mult pe plac, acesta beneficiază de o reducere de la preţul de 209,00 lei la preţul de 125,99 lei. Dacă acesta nu te-a convins, uscătorul de păr Remington Retro Pink Lady sigur îţi va atrage atenţia, acesta reuşind să scoată în evidenţă atât volumul natural al părului şi buclele, cât şi strălucirea şi netezimea părului drept. Preţul acestuia este de 139,99 lei, redus de la 299,99 lei. Sau poate ţi-ar plăcea uscătorul de păr Braun Satin Hair care are o reducere de 46% de la preţul de 469,90 lei la 253,75 lei.

Dacă preferi peria pentru îndreptat părul în locul plăcii, atunci ai noroc, pentru că ai de unde să alegi! Peria electrică pentru îndreptat părul Rowenta are o reducere de 40% de la preţul de 266 lei la 159 lei. Şi peria de îndreptat părul REMINGTON  vine cu o reducere de 49% de la preţul de 239,90 lei la preţul de 122,35 lei. Aşa că, dacă te-ai săturat de părul ars din cauza plăcii, peria de îndreptat părul reprezintă o variantă excelentă.

Vrei să obţii un păr mătăsos şi uşor de aranjat? Atunci poţi opta pentru o perie rotativă cum este cea de la Rowenta pe care o găseşti la preţul de 169,99 lei, redus cu 35% de la preţul de 261,00 lei. Peria cu aer cald Remington promite un păr mătăsos şi bucle voluminoase după fiecare spălare . Beneficiază de o reducere de 40% de la preţul de 199 lei la 119 lei. O alegere bună pare şi peria rotativă Babyliss care are o reducere de la preţul iniţial de 279,90 lei la 153,94 lei.

Vrei un păr ondulat şi vrei rezultate rapide? Ondulatorul automat Babyliss te ajută să obţii bucle rezistente, lăsându-ţi părul sănătos şi neafectat, datorită învelişului ceramic. Preţul acesteia este de 291,44 lei, redus de la 529,90 lei. Aşadar, dacă te-ai săturat de ondulatorul clasic, poţi încerca această nouă “jucărie”.

Pentru obţinerea unui păr drept, poţi alege placa de păr Remington cu înveliş ceramic pentru protecţie, care beneficiază de tehnologia Real Pearl pentru a îţi oferi un păr mai mătăsos. Prețul acesteia este redus cu 48% de la 260,00 lei la 139,99 lei.

Fie că este creț, fie că este ondulat sau drept, părul tău merită îngrijire specială asigurată de produsele potrivite. Așa că, nu uita, Shop.Share.Repeat.

Disclaimer: Ne dorim să vă supunem mereu atenției cele mai avantajoase oferte din online și nu numai, dar în funcție de data la care citești acest articol, reducerile și prețurile finale semnalate pot suferi modificări la furnizorii enumerați. De asemenea, și articolele menționate pot fi scoase din vânzare. De aceea, te rugăm să fii atent înainte să cumperi, iar dacă vrei să te ajutăm să găsești oferte similare sau poate chiar mai bune, lasă-ne un mesaj pe pagina de facebook a lui wolfpick sau un e-mail la [email protected].  

Sursă imagine reprezentativă: pexels.com

Sursă foto aticol: flanco.ro, evomag.ro, cel.ro, altex.ro

 

 

 

 

 

 

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?