Wear nice shoes… noi doar îți prezentăm reducerile

Pentru sezonul cald, ai nevoie de încălţăminte cât mai uşoară şi care permite piciorului să respire. Poţi alege sandale sau încălţăminte sport pentru ieşirile în natură sau pentru diversele vacanţe, dar pentru job sau diverse evenimente, ai nevoie de nişte pantofi sau măcar nişte tenişi.

Cel mai important este să te simţi tu bine în ei şi să îţi placă, restul detaliilor sunt minore şi pot fi trecute cu vederea.

Aşadar, îţi propun câteva oferte la încălţăminte de sezon care sper să îţi placă.

Dacă eşti genul care lucrează într-un office unde ţinuta nu este punctul forte, o pereche de tenişi Lanetti este ceea ce ai nevoie. Materialul este uşor şi se potrivesc cu mai multe perechi de jeanşi bleumarin sau albastru deschis. Sunt reduşi de la preţul de 139,90 lei la preţul de 99,90 lei.

https://content.ccc.eu/img/big/2220793230004sur.jpg

Poate eşti genul care vrea să îmbine casual cu stilul urban. În acest caz, o pereche Le Coq Sportif  sunt alegerea cea mai bună. Culoarea neagră este clasică şi neutră când vine vorba de încălţăminte, se potriveşte atât la jeanşi cât şi la o ţinută urbană, şi dacă eşti şi adeptul biking-ului prin parc, atunci chiar ai nimerit perechea! Sunt reduşi de la 286,00 lei la 154,00 lei.

Uneori vei fi invitat la diverse evenimente, poate chiar un mic party la job-ul unde activezi. Vrei să porţi ceva lejer şi totuşi interesant. Pantofii Bugatti sunt din piele întoarsă, culoarea lor este kaki, ceea ce Îi face uşor adaptabili la orice ţinută casual, office, dar pot fi purtaţi şi la alte evenimente oficiale. Sunt reduşi de la preţul de 329,00 lei la preţul de 230,00 lei.

Vii la job într-o maşină sport şi eşti activ toată ziua, vrei să exprimi acest lucru prin vestimentaţie, nu doar prin atitudine. Pantofii Thezeus sunt clar pentru tine! Talpă lor este rezistentă, iar combinaţia de culori te trimite cu gândul la dinamism, la sport, şi desigur, tu vrei să transmiţi asta tuturor. Sunt reduşi de la preţul de 329,00 lei la preţul de 230,00 lei.

Sigur ai parte şi de ieşiri în natură sau măcar de ieşiri în parc cu bicicleta. Perechea Nike Air Vibenna Premium  sunt cu siguranţă alegerea ta. Sunt uşori, rezistenţi, all black, talpa lor are striaţiile adecvate pentru o activitate de tip outdoor şi…sunt la reducere de la 359,00 lei la preţul de 289,00 lei.

 

 

Acestea sunt recomandările pentru bărbaţii care întâmpină sezonul cald cu stil şi înţeleg că încălţămintea este o parte importantă a vestimentaţiei.

Tu ce părere ai, vrem să știm și noi pentru că nu-i așa, Shop. Share. Repeat. ? ?

 

 

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?