Doreşti să te accesorizezi pentru o ocazie şi nu ai găsit ce căutai ? Iată oferte pe care nu le poţi refuza!

Accesoriile pentru bărbaţi nu sunt doar importante, sunt vitale pentru că imaginea bărbatului să fie îngrijită, respectabilă şi puternică. Fie că este vorba de cravată, portofel sau chiar de butonii de la cămaşă, accesoriile reprezintă acel detaliu extra care îţi sare în ochi la un bărbat plin de respect de sine.

Şi pentru că în plină perioadă a reducerilor, ai ocazia să te bucuri nu doar de accesorii noi, dar şi cele mai atrăgătoare reduceri şi oferte.

Iată o listă de câteva articole care cred că îţi vor atrage atenţia.

Cravata este un “must” când vorbim de accesorii. Am găsit această cravată de la Bigotti de mătase, bleumarin în dungi, din poliester, care se potriveşte la o ţinută casual, şi poate fi purtată atât la job cât şi la un eveniment mai aparte. Este la preţul de 45 de lei, redus de la preţul iniţial de 90 de lei.

https://www.bigotti.ro/img/products/8/f/3/1/b/f/VBCRQUKBA12779999ZZZ-1.jpg

Cureaua este obligatoriu nelipsita de la orice ţinută serioasă, o curea clasică din piele naturală  am găsit la preţul de 114 lei, redus de la preţul iniţial de 190 lei. Cureaua este din piele naturală de foarte bună calitate, de culoare grena, şi are un design foarte elegant.

https://www.bigotti.ro/img/products/c/8/3/5/4/3/VBCUBAKBB1829999995-1.jpg

Un portofel poate fi un accesoriu banal, dar ce zici de un portofel Fossil? Am găsit unul, denumit Fossil Reese la preţul de 221,90 lei, redus de la preţul iniţial de 317,00 lei. Este foarte elegant, din piele naturală de culoare maro, cu 8 compartimente pentru cârduri, 2 pentru bancnote, 2 buzunare şi 1 compartiment transparent.

https://www.bb-shop.ro/_files/galerie_foto/articole_piele/3/2249/2/800_art_piele_2249.jpg

O geantă este un accesoriu de nota 10 dacă este combinat cu ţinuta perfectă şi cu ocazia perfectă. Am găsit o geantă pentru bărbaţi Fossil la preţul de 348,00 lei, redus de la preţul iniţial de 580,00 lei. Este o geantă tip courier&city din bumbac, de culoare albastră cu închidere formată dintr-un sistem metalic.

https://www.bb-shop.ro/_files/galerie_foto/articole_piele/1/448/800_art_piele_448.jpg

Papionul nu poate fi neglijat, mai ales când vine vorba de o ocazie specială unde trebuie să fii cât mai elegant posibil. Un papion structură este la preţul de 39,90 lei, redus de la preţul iniţial de 89,90 lei, este prezent în 3 culori, şi în ciuda aspectului simplist, este folositor mai ales dacă ştii că îl porţi la ocazie sau la vreun eveniment special.

https://st.mngbcn.com/rcs/pics/static/T2/fotos/S20/23090682_99_B.jpg?ts=1511534154152&imwidth=456&imdensity=1

Este deja cunoscut faptul că la orice sacou, o batistă este un accesoriu bine-venit şi chiar completează cu succes o ţinută dacă este asortată cum trebuie. Am găsit o asemenea batistă, albă, simplă, se potriveşte cu orice sacou de orice culoare fiind o culoare neutră, materialul este bumbac şi se găseşte la preţul de 45 de lei, redus de la preţul iniţial de 90 de lei.

https://www.bigotti.ro/img/products/6/c/f/0/a/2/VBBSBAFY555999999ZZZ-1.jpg

Şi pentru că orice cămaşă trebuie accesorizata că la carte, o pereche de butoni este o dovadă că ai respect faţă de tine însuţi şi faţă de ţinută pe care ai adoptat-o. O pereche de butoni Tribal se găseşte la preţul de 69 lei, redus de la preţul iniţial de 86 de lei. Perechea de butoni este destul de simplă dar unică. Butonii sunt din oţel chirurgical şi cristal, cu luciu că finisaj de suprafaţă.

https://www.vivantis.ro/photos/s/s_v3/TR/tribal-manzetove-knoflicky-macs03.jpg

Acestea sunt accesoriile aflate la reducere, sper să îţi fie de ajutor şi sper să te accesorizezi în aşa fel în cât să impresionezi şi să fii respectat oriunde te duci. Până data viitoare, că întotdeauna, Shop. Share. Repeat.

 

Sursa imagine reprezentativa : mensfashionguides.blogspot.com

Sursa foto articol : bigotti.ro, bb-shop.ro, shop-mango.com, vivantis.ro

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?