Anvelope de iarnă la super oferta! Profită chiar acum!

Sezonul rece încă nu a început dar vine încet şi sigur cu toate capriciile sale. Maşina ta trebuie să fie în stare excelentă şi să aibă anvelope dedicate sezonului rece dar şi o rezistenţă marita pentru a face faţă uzurii datorate drumurilor lungi şi şoselelor nu tocmai plăcute.

Am ales să căutăm reduceri de anvelope pentru iarnă special pentru că tu să fii pregătit din timp să nu ai parte de neplăceri oriunde ai avea drumul, şi nici să prinzi îmbulzeală tipică sezonului rece când vine vorba să schimbi anvelopele de vară.

Pe pneunet.ro am găsit anvelopa Tigar Winter mărime R16, cu indice de greutate 87, indice de viteză de 190 de km şi an producţie 2017 la preţul de 209 lei, redus de la preţul iniţial de 303 lei.

Pentru cunoscători, pe anvelope-discount.ro am găsit anvelope de iarnă Dunlop Winter Response 2 mărime R15, rezistente atât la polei dar având şi o rezistenţă împotriva agenţilor chimici care pot provoca deraparea. Se găsesc la preţul de 235,00 lei, redus de la preţul iniţial de 247,15 lei.

Pe anvelodrom.ro am găsit anvelopa de iarnă Petlas Snow Master mărime R16, indice de sarcină 91, indice viteza H, model 2018. Se găseşte la preţul de 183,90 lei, redus de la preţul de 219,56 lei.

Pe emag.ro am găsit set 4 anvelope iarna Debica Frigo 2 mărime R16, indice sarcina 91, indice viteza T, cu un număr mare de caneluri şi umeri masivi pentru o experienţă cât se poate de sigură şi comodă. Se găsesc la preţul de 868,08 lei, redus de la preţul de 1173,99 lei.

Pe anvelomag.ro am găsit anvelopa de iarnă Hankook mărime R15, indice de greutate 88, indice de viteză T, un nivel de zgomot redus şi de o calitate foarte bună. Se găseşte la preţul de 190 lei, redus de la preţul de 236 lei.

Acestea au fost reducerile la anvelope de iarnă. Sper să îţi fie de folos şi să ai parte de călătorie plăcută indiferent unde urmează să pleci în sezonul rece. În continuare îţi urez Shop. Share. Repeat.

 

Disclaimer: Ne dorim să vă supunem mereu atenției cele mai avantajoase oferte din online și nu numai, dar în funcție de data la care citești acest articol, reducerile și prețurile finale semnalate pot suferi modificări la furnizorii enumerați. De asemenea, și articolele menționate pot fi scoase din vânzare. De aceea, te rugăm să fii atent înainte să cumperi, iar dacă vrei să te ajutăm să găsești oferte similare sau poate chiar mai bune, lasă-ne un mesaj pe pagina de facebook a lui wolfpick sau un e-mail la [email protected].  

Sursa imagine reprezentativa: continentalmitsubishi.com

Sursa foto articol: pneunet.ro, anvelope-discount.ro, anvelodrom.ro, emag.ro, anvelomag.ro

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?