Dacă până acum nu te-ai gândit, ar cam fi cazul să te accesorizezi cu o brățară cool!

Accesoriile sunt esenţiale pentru bărbaţi, pot vorbi despre cravate, curele, butoni şi multe altele, dar în egală măsură, mai sunt şi alte accesorii care în ziua de astăzi au început să fie la modă şi foarte căutate.

Este vorba despre brăţările bărbăteşti. Sunt elegante, au un design minimalist şi sunt la modă printre bărbaţii care doresc din ce în ce mai mult să se accesorizeze şi să adauge un pic din personalitatea lor într-un accesoriu care poate fi purtat la orice ocazie şi care completează persoană care o poartă.

Voi scrie despre câteva reduceri care mi-au atras atenţia şi mi s-au părut destul de cool pentru a fi menţionate.

Brăţara Mcllroy este o brăţară confecţionată din piele şi inox. Este stilată şi se asortează perfect cu o ţinută elegantă sau o ţinută casual. Se găseşte la preţul de 99 de lei, redus de la preţul iniţial de 149 de lei.

O brăţară Fossil de culoare maro cafea, din piele, cu mai multe şiraguri, are un design împletit şi prezintă o închidere prin clips. Se poate asorta la o ţinută casual cu uşurinţă şi este de calitate superioară. Se găseşte la preţul de 149,99 lei, redus de la preţul de 239,99 lei.

Dacă eşti îndrăzneţ, o brăţară Leather X-Edition de culoare maro şi din piele de calitate superioară este ceea ce cauţi! Este o brăţară frumoasă cu un design interesant, aproape vintage, şi potrivită pentru o persoană care caută să iasă din tipar dar să păstreze o imagine bărbătească autentică. Este la preţul de 69,00 lei, redus de la 139,00 lei.

Un alt accesoriu deosebit şi interesant este brăţara Adrien Marazzi . Aceasta are un design minimalist, dar este elegantă şi a fost creată pentru cei mai tineri fani ai brand-ului. Corpul este din piele neagră, şi se închide cu ajutorul unui glob de culoare argintie care joacă rolul de nasture prin care se prinde brăţara pe încheietura mâinii. Este la preţul de 55 de lei, redus de la 135 de lei.

Image result for Adrien Marazzi - Silvio 2018

Şi pentru că bărbaţii îşi doresc cât mai multe accesorii, poate ca setul Titanium Luxury format din 3 brăţări, va aduce satisfacţia până şi celui mai pretenţios mascul. Setul prezintă două brăţări Macrame şi o brăţară Silicon, toate ajustabile. Este recomandat ca brăţările să fie purtate lângă ceas sau alte brăţări. Este un set elegant, şi brăţările oferă diversitate, astfel nu vei sta prea mult pe gânduri când vine vorba de a căuta acea brăţară pentru ţinuta adecvată. Setul se afla la preţul de 249,00 lei, redus de la preţul iniţial de 395,00 lei.

 

Sper că te-am pus pe gânduri cu acest oferte şi că una dintre aceste brăţări îşi va avea locul la mâna ta.

Tu ce brăţări preferi?

Nu pot decât să îţi urez un călduros “shopping plăcut” şi că întotdeauna, Shop. Share. Repeat.

 

Sursa imagine reprezentativa : fashionhandbook.co.za

Sursa foto articol : bratari-piele.ro, fashiondays.ro, swissmoments.ro, fashionluxury.ro, ondisplay.ro

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?