discount camasi

Pentru orice bărbat, cămaşa este un accesoriu de nelipsit. Este precum rochia pentru femeie sau verigheta pentru cei căsătoriţi. Un obiect “must” care trebuie să te definească, să te prezinte, să spună câteva lucruri despre tine înainte să apuci să deschizi gura.

Cămăşile pot fi de multe feluri, de la cămăşi casual la cămăşi office şi chiar şi cămăşi hawaiene pentru amatorii de stil. Le poţi asorta, le porţi la diverse evenimente şi te ocupi de ele pentru că în cea mai mare parte a timpului, se şifonează.

Şi pentru că vrei cămăşi noi care să ţină pasul cu stilul şi preferinţele tale, iată nişte reduceri super interesante la cămăşi de fel şi chip.

Un prim candidat la reduceri vine de pe Ares România , o cămaşă regular fit, cu mânecă lungă, de culoare albastru deschis. Este la reducere de la preţul de 65, 00 lei la preţul de 49, 00 lei.

Pentru că este vară şi ştim că e necesar să avem şi cămăşi cu mâneca scurtă, avem o cămaşă kaki de la Burton Menswear London , din bumbac. Ea este concepută pentru vara având un material vaporos şi confortabil. Este la reducere de la preţul de 124, 99 lei la preţul de 59, 99 lei.

Dacă vrei ceva mai casual care să meargă la mai multe stiluri, o cămaşă Pierre Cardin care poate fi purtată atât pentru stilul casual dar şi pentru stilul smart casual. Este tot un regular fit, numai bună pentru a fi purtată în sezonul cald. Este redusă de la preţul de 198 de lei la preţul de 68 de lei.

Pentru un look mai serios dar încrezător şi deschis la sugestii, o cămaşă cu mâneca scurtă superslim de la Bigotti ar fi o alegere perfectă! Este tot din bumbac şi este potrivită atât pentru sezonul de vară, cât şi pentru sezonul de primăvară, putând fi integrată uşor într-o ţinută casual dar şi într-o ţinută office. Este redusă de la 190 de lei la preţul de 95 de lei.

Dacă ar fi să alegi o cămaşă pentru o seară perfectă, dar să fie potrivită şi la birou, atunci cămaşa Slim Fit Bordo de la bman.ro o să satisfacă orice cerinţă. Este din bumbac, gulerul este spread, adică deschis, şi culoarea este bordo, sau grena dacă preferi, o culoare pe care personal o ador, mai ales la cămăşi. Este la reducere de la preţul de 165 de lei la preţul de 125 de lei.

Sper că ofertele prezentate să îţi fie pe plac şi că o să duci în continuare tradiţia cămăşii mai departe, dar mai ales că o vei respecta prin achiziţionarea unor cămăşi noi!

Aşa că dragă shoppere, ţine minte, Shop. Share. Repeat.

 

Sursa imagine reprezentativa : mensxp.com

Sursa foto articol : zoot.ro

aresromania.ro

bigotti.ro

bman.ro

estrops.ro

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?