Pentru acele momente speciale din vacanţă, iată reducerile la camere foto şi video!

Vine şi acel moment, să pleci în vacanţă, la munte, la mare, în ţară la noi sau pe meleaguri străine, fie că vizitezi un oraş de renume sau doar un loc mai special despre care ai auzit, nu are importanţă, important este doar că vrei să ai parte de amintiri şi vrei să ai cât mai multe şi cât mai bine realizate.

Sigur că smartphone-ul este gadget-ul de bază, dar vreau să îţi prezint nişte gadget-uri „de amintiri” care imortalizează cele mai importante momente în HD, UltraHD şi chiar 4k!

Voi începe prin a-ţi sugera o cameră sport 4k Myria care filmează toate acele momente în 4k, şi te ajuta chiar şi alte situaţii la care nu te aşteptai. Se afla la preţul de 199 lei, redusă cu 150 de lei de la preţul iniţial. O alternativă ar fi camera video sport de la Evolio  de asemenea 4k, ultracompacta, care poate filma 90 de minute neîntrerupt şi având şi funcţie Wi-fi, la preţul de 229,99 lei, redus de la 399,99 lei.

Camera video sport Evolio iSmart 4K, Wi-Fi, Gri

Dacă eşti în căutarea unei camere foto digitale pentru instantanee de vis, atunci cameră foto Nikon Coolpix A10 este o alegere foarte bună pentru tine. Are 16,1 pixeli, un design atrăgător, zoom x5 şi se afla la preţul de 359,90 lei, redus de la 449,90 lei. O alternativă ar fi Canon IXUS 185 de 20mp, un design de buzunar, cu zoom x10 şi filmare în HD 720p la preţul de 499,00 lei, redus de la 619,00 lei.

Dacă eşti profi şi vrei să profiţi chiar de fiecare frame, atunci o cameră video este răspunsul. Camera Panasonic HC-V180EP-K filmează full HD, are zoom optic x50, cu un unghi larg de 28mm, redare clară, fără blur şi senzor BSI inteligent, şi se afla la preţul de 874,99 lei, redus de la 1,099 lei. O alternativă ar fi camera Canon Legria HF R806 care filmează UltraHD 1080p, are un zoom optic x32, cu o multitudine de filtre şi un design frumos, care pe deasupra are şi avantajul că poate fi folosită de copii, se afla la preţul de 929 lei, redus de la 1249 lei.

Şi pentru că ai nevoie de memorie pentru a avea memorii, îţi recomand cardul de memorie SanDisk 32 gb microSDHC clasa 10 la preţul de 52 de lei, redus de la 82 lei. Ca alternativă, cardul de 16 gb de la Kingston clasa 4, plus adaptor sdc4 inclus, se găseşte la preţul de 24 de lei, redus de la 44 de lei.

pret preturi Card de memorie Sandisk microSDHC 32GB Clasa 10 48x + Adaptor

Acestea ar fi reducerile la camere foto şi video, dar şi la memorii pentru ele. Sper că în această vacanţă să te distrezi şi să ai parte de cele mai frumoase amintiri de care să te bucuri mulţi ani de acum încolo. Până data viitoare îţi urez un călduros Shop. Share. Repeat.

Sursa imagine reprezentativă : shutterstock.com

Sursa foto articol : altex.ro, emag.ro, cel.ro, evomag.ro

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?