Iubitorii unui sound de calitate au parte de reduceri interesante la căşti!

Ţi-ai dorit întotdeauna să ai parte de un sunet de excepţie atunci când asculţi melodiile sau albumele preferate, pe smartphone sau alte device-uri. Vrei să te pierzi cu totul în clipa respectivă şi să uiţi că în jurul tău mai există şi altceva.

Pentru că iubeşti muzica şi vrei să ai parte de cele mai bune căşti la preţuri accesibile, am pregătit o listă cu reduceri la căşti in-ear şi căşti over-ear, pentru ca tu să ai de unde alege perechea potrivită.

Pe altex.ro am găsit o pereche de căşti in-ear Philips culoare neagră, cu microfon şi bluetooth, foarte comode şi care sunt potrivite pentru urechile tuturor. Datorită faptului că sunt bluetooth, ai scăpat de grija firelor şi poţi uita de veşnica problemă a firelor încurcate. Preţul acestor căşti este de 159,99 lei, redus de la 199,99 lei. Pe acelaşi site am găsit şi căşti over-ear Skullcandy culoare neagră, cu piele sintetică ce conferă un plus de confort. Căştile sunt bluetooth şi te poţi bucura de muzica preferată timp de 15 ore fără întreruperi. Acestea se găsesc la preţul de 367,99 lei, redus de la preţul de 459,99 lei.

Pe evomag.ro o pereche de căşti in-ear Apple EarPods este cât se poate de practică şi stylish. Vin cu un interior redefinit pentru a diminua sunetele pierdute, oferă o redare de înaltă fidelitate a sunetului, sunt uşoare şi rezistente şi au parte de o reducere de 44% de la preţul de 139,00 lei la 77,99 lei. Pe pcgarage.ro am găsit şi căşti over-ear Audio Technica cu o calitate a sunetului excelentă, confortabile şi cu un look elegant. Se găsesc la preţul de 628,99 lei, redus de la 818,99 lei, beneficiind de o reducere de 23%.

Cel.ro au oferte interesante la rândul lor. Căştile in-ear Sennheiser CX 3.00 de culoare albă şi foarte robuste au o ergonomie aparte și furnizează un sunet reprodus cu fidelitate, având şi un bas puternic şi profund. Le-am găsit la preţul de 184 lei, redus de la 229 lei. Dacă vrei căşti over-ear, cel.ro are soluţia perfectă. Căştile Creative Aurvana Live2 vin pe culoare neagră, au volume control şi inline control, includ şi un microfon în caz că doreşti să le utilizezi la PC, laptop sau consolă şi au un aspect foarte futurist. Au parte de reducere de 41% de la preţul de 599 lei la preţul de 351 lei.

Sper că ţi-am atras atenţia cu aceste reduceri şi sper să te bucuri de cel mai bun sunet oriunde te-ai afla. Shop. Share. Repeat.

 

Disclaimer: Ne dorim să vă supunem mereu atenției cele mai avantajoase oferte din online și nu numai, dar în funcție de data la care citești acest articol, reducerile și prețurile finale semnalate pot suferi modificări la furnizorii enumerați. De asemenea, și articolele menționate pot fi scoase din vânzare. De aceea, te rugăm să fii atent înainte să cumperi, iar dacă vrei să te ajutăm să găsești oferte similare sau poate chiar mai bune, lasă-ne un mesaj pe pagina de facebook a lui wolfpick sau un e-mail la [email protected].  

Sursă imagine reprezentativă: freepik.com

Sursă foto articol: altex.ro, pcgarage.ro, cel.ro

 

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?