Vrei să ai parte de cea mai buna experiență de gaming ? Acum ai ocazia!

În plină arşiţă, oricine caută să se relaxeze puţin. Este uman şi natural, dar după o zi obositoare la lucru sau după ce tocmai ai sosit din concediu şi simţi nevoia să leneveşti pe canapea, ai nevoie de o activitate fun.

Pentru că este luna reducerilor şi pentru că nimic nu scapă de spectrul ofertelor, am decis că astăzi să îţi prezint reducerile la console.

Voi începe cu nava de luptă a Microsoft-ului, şi anume Xbox-ul! Am găsit consola Xbox One Slim plus joc Assassin’s Creed Origins la emag.ro la preţul de 1049,99 lei, redus de la preţul de 1399,99 lei. Este varianta albă, este accesibilă şi nu în ultimul rând, include un joc super cool! Ca alternativă, evomag.ro oferă aceeaşi variantă de Xbox One Slim dar de data aceasta include jocul Shadow of War! Este la preţul de 1049,00 lei, redus de la preţul de 1299,00 lei. Sincer, aici ţine de gusturi, ambele sunt varianta Slim, de 500 gb, pe culoare albă. Depinde de tine ce varianta alegi.

Pentru cei care prefera flagship-ul celor de la Sony, şi anume PlayStation, am găsit nişte oferte tentante care îţi vor lua ochii. Pentru început, pe mediagalaxy.ro am găsit PlayStation 4  varianta Slim, de 500 gb, jet black, la preţul de 1299,90 lei, redus de la 1349,90 lei. Variantă este cea simplă, nu vine cu niciun joc inclus din păcate dar capacitatea să nu trebuie subestimată, este un monstru de gaming! Ca alternativă, am găsit pe evomag.ro şi Play Station 4  varianta Slim de 1TB, tot jet black, dar această variantă vine cu jocul Call of Duty WWII! Aceasta se găseşte la preţul de 1599,00 lei, redus de la 1699,00 lei.

Şi pentru cei ce îşi doresc ceva de la Nintendo, nume care mai mult ca sigur aduc aminte „veteranilor” de copilărie şi de jocurile retro. Nouă consola de la Nintendo, şi anume Switch, aduce inovaţie şi un look nou, mai agresiv. Am găsit consola Nintendo Switch varianta pe negru şi gri pe gamestore.ro la preţul de 1238,99 lei, redus de la 1413,72 lei. Aceasta vine cu controllere noi denumite Joy-Con, wireless şi diverse alte gadget-uri care îţi vor face deliciul. Am găsit Nintendo Switch varianta neon red and blue la preţul de 1499,90 lei, redus de la 1599,90 lei. Conţine aceleaşi gadget-uri ca şi varianta anterioară, doar culorile diferă.

Acestea au fost reducerile la console de gaming. Îţi urez să ai parte de sesiuni de shopping și gaming cât mai plăcute şi sper să faci alegerea corectă dacă îţi propui să achiziţionezi una dintre aceste console. Dacă deja ai una dintre ele, lasă-ne un feedback legat de performanţele lor şi de experienţa ta avută cu ele. Până data viitoare, Shop. Share. Repeat.

 

Disclaimer: Ne dorim să vă supunem mereu atenției cele mai avantajoase oferte din online și nu numai, dar în funcție de data la care citești acest articol, reducerile și prețurile finale semnalate pot suferi modificări la furnizorii enumerați. De asemenea, și articolele menționate pot fi scoase din vânzare. De aceea, te rugăm să fii atent înainte să cumperi, iar dacă vrei să te ajutăm să găsești oferte similare sau poate chiar mai bune, lasă-ne un mesaj pe pagina de facebook a lui wolfpick sau un e-mail la [email protected].  

Sursa imagine reprezentativa : gamerwars.com

Sursa foto articol : evomag.ro, gamestore.ro

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?