Gadget-uri gata să îți facă vacanța mai frumoasă

Să ai un gadget înseamnă să îți faci viață mai ușoară, nu pentru că trebuie, ci pentru că vrei. În ziua de azi fiecare utilizează cel puțin un gadget, fie că e vorba de o camera action sau un simplu OTG care face legătură dintre o tabletă/telefon și un dispozitiv USB. Dar știi ce contează când vine vorba de gadgeturi? Așa e, reducerile!

Posibilitățile sunt multe, așa că am ales o lista cu niște gadget-uri interesante, aflate la reduceri, pe care le poți lua în vacanța ta pentru acel extra fun:

Un articol interesant și practic este o camera de tip action. Nu doar că te ajută să retrăiești acele momente unice, dar este și foarte simplu de utilizat și practică. Am găsit un așa gadget, Action Camera Sport Hd rezistentă la apă și parcă făcută pentru biciclete la prețul de 299 lei, redus de la 349 lei.

O trotinetă electrică este nu doar utilă că mijloc de transport, dar este și micuța că și design, și are și posibilitatea de a te ajută atunci când drumul este prea lung și simți că picioarele nu te mai țin. Am găsit trotinetă electrică Pulse GRT 11 la prețul de 579 lei, redus de la 799 lei.

O drona este cool, atrage atenția, dar este și practică, poate realiza fotografii geniale, și de asemenea este accesibilă tuturor. Am găsit drona iFly One la prețul de 249,90 lei, redus de la 399,00 lei. Are WI-FI, 3 viteze de deplasare și o mulțime de funcții smart.

Mereu ai vrut să experimentezi VR-ul. Oricine cred că a dorit măcar o dată să vadă cum e. Am găsit ochelarii de realitate virtuală Big Shot la prețul de 17,90 lei, redus de la 65,45 lei. Sunt compatibili cu telefoane Android și iOS de la 3 la 6,5 inch și dispun de un design ajustabil.

În caz că ești un „sniper” al pozelor și vrei să obții cele mai bune shot-uri la distanță, atunci teleobiectivul Zoom x18 este pentru ține. Ai parte de poze făcute excelent la o distanță la care smartphone-ul nu poate ajunge. Are și un trepied și de asemenea poate înlocui un binoclu sau monoclu. Este la prețul de 226,10 lei, redus de la 339,00 lei.

În cazul în care vrei să faci poze panoramice, uneori camera telefonului nu este de ajuns. Însă o camera atașabilă panoramică își va face treaba numai bine. Camera ASUS Panoramică 360 grade are de asemenea și capacitatea de termo-viziune, cât și posibilitatea de a realiza poze 4k și de a filma 2k. Este la prețul de 369 lei, redus de la 459 lei.

Acestea au fost gadgeturile aflate la reducere pentru a hrăni tech savvy-ul din ține. Sper că îți sunt de ajutor și că ai parte de momente cât speciale alături de cele mai bune articole high-tech. Până dată viitoare, îți urez Shop. Share. Repeat.

 

Sursă imagine reprezentativă : minihorizon.com

Sursă foto articol : gadgetworld.ro, airmotion.ro, evolioshop.com, emag.ro, cel.ro

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?