Caldura iți face probleme ? Nu iți face griji! Avem soluția când vine vorba de îmbrăcăminte.

Deoarece căldura îşi face de cap şi simţi nevoia să dai jos cât mai multe haine pentru a putea să ai parte de un oarecare confort, orice bărbat ştie că vara e anotimpul tricourilor, pantalonilor scurţi şi în general a hainelor care te scot din outfit-ul de serviciu sau casual.

Şi pentru că ai nevoie de ajutor pentru a găsi cele mai bune oferte la articolele de vară pentru bărbaţi, am găsit câteva oferte care sper să îţi fie pe plac, pentru a trece mai uşor peste valul de căldură.

Am găsit o combinaţie excelentă pentru o ţinută casual lejeră care nu este nici pretenţioasă şi își merită banii. Tricou Funky Buddha redus de la 149 lei la 109 lei şi pantaloni scurţi Only&sons  reduşi de la 149 lei la 99 lei. Ambele articole sunt albastre şi extrem de utile nu doar pentru o ieşire în parc sau în oraş, dar potrivite şi la o ieșire de weekend, într-o seară, la terasă.

Eşti şi outdoor vara asta. De ce să nu profiţi de ieşirile în natură sau de vizitat obiective nu tocmai urbane într-o ţinută cool şi fresh. Tricou din bumbac cu guler şi nasturi redus de la 69 lei la 49 lei şi bermude 5B din bumbac reduse de la 99 lei la 69 lei. Ambele articole sunt kaki/olive şi sunt uşoare, numai bune pentru un amator de outdoor.

https://st.mngbcn.com/rcs/pics/static/T8/fotos/S20/83077504_37.jpg?ts=1490009562995&imwidth=100&imdensity=1

Ştiu că sportul se practică vara intens şi că profiţi din plin de perioada asta, de aceea am pregătit şi la acest capitol nişte articole interesante. Tricou Under Armour  redus de la 140  lei la 105 lei şi pantaloni scurţi Under Armour reduşi de la 212 lei la 159 lei. Am găsit aceste două articole separat dar mă gândeam că poate îţi doreşti să ai două articole sport de la aceeaşi firmă.

https://www.sportdepot.ro/files/products/1257468-090_01.jpg

Şi pentru o ţinută casual combinată cu ceva sport, pentru acele plimbări cu bicicleta în parc sau activităţi sportive care nu sunt foarte solicitante. Tricou Reebok redus de la 99 lei la 49 lei şi pantaloni scurţi Reebok reduşi de la 179 lei la 149 lei. La fel ca la precedentă, am căutat două articole care să fie de la acelaşi brand. Îţi urez distracţie plăcută în activităţile de vară şi să te bucuri de ea alături de articolele corespunzătoare!

https://cdn.hervis.ro/medias/sys_master/images/images/he1/haa/11134805803038/Reebok-Series-2247879-00-147962.jpg

Acestea au fost reducerile la articole de vară pentru bărbaţi, personal, sunt interesat de câteva articole şi cu siguranţă voi achiziţiona ceva pentru activităţile sport şi outdoor.

Ne cunoaştem dragă shoppere, şi de aceea îţi urez un cald şi primitor Shop. Share. Repeat.

 

Sursa imagine reprezentativa : theidleman.com

Sursa foto articol : sportdepot.ro, hervis.ro, fashiondays.ro, mangooutlet.com

 

 

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?