Soarele îţi dă bătăi de cap? Profită de cele mai hot reduceri la ochelari de soare şi uită de griji!

Razele soarelui sunt o binecunvantare vara, ai parte de căldură, te bronzezi şi poţi profita de orice activitate de sezon îţi doreşti. Însă, pentru ochii tăi, lumina soarelui poate fi prea puternică şi este necesar să te protejezi ca la carte cu perechea de ochelari de soare corespunzătoare.

Am ales atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi, perechi de ochelari de soare cool, cu brand, dar mai ales la reducere!

Pe elefant.ro am găsit perechea de ochelari Moschino  pentru ea, cu lentile maro, tratament antireflex pe interiorul lentilei şi filtru de protecţie. I-am găsit la preţul de 215,99 lei, redus de la preţul de 720,00 lei. Şi pentru el, am găsit perechea de ochelari Guess cu lentile polarizate cu filtru UV 100%, tratament antireflex pe interiorul lentilei şi filtru categoria 2 pentru protecţie. Preţul acestora este de 267,99 lei, redus de la 535,50 lei.

Pe emag.ro am găsit o pereche de ochelari Guess pentru ea stil aviator, cu lentile din policarbonat de culoare mirrored gold, rama din oţel inoxidabil şi filtru care protejează UVA şi UVB la preţul de 219,00 lei, redus de la 449,00 lei. Pentru el, am găsit o pereche Swiss Peak  cu protecţie UV400, rama rezistenta metalică şi lentile din AC, care de asemenea includ şi o husă de transport şi şerveţel textil pentru curăţare. Se găsesc la preţul de 89,25 lei, redus de la 130,90 lei.

La optiplaza am găsit nişte perechi interesante. Pentru ea, pereche de ochelari Adidas  cu rama din metal, lentile maro cu protecţie UV, în stil retro şi care reuşesc să scoată te scoată din anonimat în orice situaţie. Se găsesc la preţul de 177,00 lei, redus de la 590,00 lei. Pentru el, perechea de ochelari Polar Glare cu ramă de metal argintie, lentile verzi polarizate şi protecţie UV, te vor face să arăţi cool în orice situaţie, nu doar la plajă. Se găsesc la preţul de 188,30 lei, redus de la 269,00 lei.

Acestea au fost reducerile la ochelari pentru el şi pentru ea, că amândoi să fie cool şi lipsiţi de griji când vine vorba de razele soarelui. Sper că ţi-au plăcut şi dacă tocmai pleci în concediu sau în vacanţă, atunci îţi urez distracţie plăcută şi, că întotdeauna, Shop. Share. Repeat.

Disclaimer: Ne dorim să vă supunem mereu atenției cele mai avantajoase oferte din online și nu numai, dar în funcție de data la care citești acest articol, reducerile și prețurile finale semnalate pot suferi modificări la furnizorii enumerați. De asemenea, și articolele menționate pot fi scoase din vânzare. De aceea, te rugăm să fii atent înainte să cumperi, iar dacă vrei să te ajutăm să găsești oferte similare sau poate chiar mai bune, lasă-ne un mesaj pe pagina de facebook a lui wolfpick sau un e-mail la [email protected].  

Sursa imagine reprezentativa : patheos.com

Sursa foto articol : elefant.ro, emag.ro, optiplaza.ro

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?