Cele mai hot reduceri la produse de îngrijire a părului pentru sezonul cald!

Îngrjirea părului este extrem de importantă dacă îţi doreşti să ai un păr cu adevărat sănătos. Este cu atât mai important să îţi îngrijeşti părul în sezonul cald, pentru că razele soarelui și vântul pot fi extrem de nocive pentru acesta. Am găsit câteva reduceri la produsele de îngrijire a părului care te-ar putea interesa.

Pe lângă şamponul obişnuit pe care îl foloseşti tu, sunt sigură că întotdeauna adaugi un balsam, dar nu trebuie să uiţi să utilizezi o mască o dată pe săptămână.

Dacă vrei o mască uşor de folosit şi foarte accesibilă, poţi încerca Repair Mask Sachet de la Douglas potrivită pentru un păr uscat, obosit sau degradat, cu extract de mango. Se găseşte la preţul de 3,15 lei, redus de la 9,00 lei. O alternativă este şi masca Reconstructing Replumping Pack-mask Keratin Hyaluronic acid cu un efect hrănitor în cazul părului uscat şi fragil. Promite un păr vizibil mai puternic, catifelat şi moale încă de la prima aplicare. Se găseşte la preţul de 87,20 lei, redus de la 109,00 lei.

https://www.douglas.ro/media/image/de/44/9f/980911_600x600.jpg

Dacă nu te-am convins până acum, Mască cu efect reparator intens de la L’Occitane sigur te va convinge. Conţine 5 uleiuri esenţiale care ajută la repararea fibrei capilare, masca având un efect regenerant care lăsa în urmă şi un parfum aromatic. Se găseşte la preţul de 91,00 lei, redus de la 130,00 lei. O alternativă ar fi şi Masca de păr hrănitoare cu ulei de măsline tot de la L’Occitane care hrăneşte intens şi repară părul uscat, deteriorat de agresiunile zilnice. Preţul este de 91,00 lei, redus de la 130,00 lei.

https://img.loccitane.com/P.aspx?l=ro-RO&s=500&e=png&name=masca-cu-efect-reparator-intens-par-uscat-si-deteriorat&id=17MC200G18&v=2

Pentru protecţie împotriva razelor UV, ai la dispoziţie Beach Bound Protection Spray care ajută la întărirea firului de păr, reduce ruperea acestuia, asigurând un aspect sănătos. Are şi un parfum de mango şi mandarină. Este la preţul de 71,40 lei, redus de la 119,00 lei. Dacă vrei o strălucire intensă a părului, Fluidul pentru strălucirea părului de la Yves Rocher s-ar putea să îţi fie de ajutor. Acesta netezeşte fibră capilară având proprietăţi anti-calcar.  Părul va deveni fin şi mătăsos. Preţul produsului este de 25,00 lei, redus de la 32,00 lei.

https://www.yves-rocher.ro/uimg/product_catalog_500x500_1/fluid_pentru_strlucirea_prului_37748.jpg

Pentru un plus de hrănire, ar trebui să încerci şi câteva uleiuri şi crème hidratante. Uleiul 5 în 1 Sublime Drops de la Collistar pare a fi o alegere de excepţie, asigurând reparare dar şi o acţiune anti-frizz. Preţul este de 103,20 lei, redus de la 129,00 lei. Pentru un par extrem de subţire şi fragil, poţi încerca Serul fortifiant anti-ruperea părului de la Yves Rocher care conferă rezistenta datorită uleiului de jojoba. Părul devine suplu, vitalizat şi mătăsos la atingere. Îţi este oferit la preţul de 29,00 lei, redus de la 38,00 lei.

https://www.douglas.ro/media/image/84/ce/0c/710711.jpg

O îngrijire a părului peste noapte este recomandată, în cazul în care vrei să economiseşti timp. Crema de noapte pentru părul uscat de la Yves Rocher este ideală pentru un astfel de tratament, acţionând în timpul somnului şi oferind părului tău 8 ore de reparare cu ajutorul uleiului de jojoba. Preţul este de 23,00 lei, redus de la 29,00 lei.

https://www.yves-rocher.ro/uimg/product_catalog_500x500_1/crem_de_noapte_pentru_prul_uscat_15234.jpg

Nu uita niciodată să acorzi o îngrijire specială părului tău pentru a avea efectul dorit. Produsele prezentate te pot ajuta să îţi faci un ritual personal doar pentru părul tău. Alege ce ţi se potriveşte şi Shop. Share. Repeat.

 

Sursa imagine reprezentativa : freepik.com

Sursa foto articol : douglas.ro, loccitane.com, yves-rocher.ro

 

 

 

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?