Prețuri bune la tricouri pentru el și ea ?

Nu cunosc pe cineva să nu fi purtat vreodată tricou. Este accesoriul de îmbrăcăminte al secolului 21 şi nu este doar popular, dar este și integrat în orice activitate, de la activităţile sportive la cele de tip office, acum este parte integrantă a stilului smart casual şi este acceptat că accesoriu oficial.

Pentru că este greu să găseşti tricoul perfect şi pentru că uneori poate nu ai timpul necesar să treci prin sutele şi chiar miile de tricouri oferite de multitudinea de magazine, am ales câteva articole pentru tine dragă shoppere că tu să ai mai mult timp pentru a te bucura de articole, şi mai puţin timp petrecut în căutarea lor.

Eşti o persoană care doreşte să rămână neutră, sau poate adopta un stil mai sobru, indiferent de alegere, îţi cunoşti stilul şi vrei să rămâi pe poziţie. Pentru tine, am tricou albastru melanj Garcia Jeans Marco redus de la 99,99 lei la 69,99 lei, iar pentru fete, tricou alb cu decolteu în V Selected Femme Lyro redus de la 109,99 lei la 87,99 lei.

Eşti sportiv sau sportivă, şi eşti într-o continuă mişcare. Viaţa este prea înceată pentru tine şi tu vrei să o depăşeşti, ai dinamism şi adori să ieşi la alergat sau practici un sport de plăcere. Pentru tine am tricou Salomon Agile redus de la 214,99 lei la 159,99 lei, iar pentru ea, tricou Puma Transition Tee redus de la 134,99 lei la 79,99 lei .

Tricou bărbați - Salomon AGILE HZ SS TEE M - 1

Ştii ce înseamnă un eveniment special şi ştii să te pregăteşti pentru el cu sârguinţă. Ai respect faţă de tine, încredere şi lumea întreabă când ajungi la office party-ul acela mult aşteptat.  Pentru tine am bluza polo de bumbac uni de la Massimo Dutti redusă de la 129,00 lei la 89,00 lei şi pentru doamne şi domnişoare, tricou cu deschidere tot de la Massimo Dutti, redus de la 109,00 lei la 65,00 lei.

https://static.massimodutti.net/3/photos/2018/V/0/2/p/0716/298/706/0716298706_1_1_14.jpg?t=1525248099676

Nonconformiştii au mereu drumul lor. Nu li se spune ce să facă şi calea lor este vizibilă doar în ochii lor. Pentru ei, are sens doar li se pare lor interesant şi ar fi bine să respecţi asta. Pentru el am tricou cu guler larg redus de la 49,90 lei la 25,90 lei şi pentru ea am tricou tip capă redus de la 89,90 lei la 39,90 lei.

Imagine 2 din TRICOU TIP CAPĂ de pe Zara

Sper că îţi sunt pe plac oferte, fiecare are stilul şi atitudinea sa, noi ne ocupăm cu opţiunile, tu cu alegerile. Dragă shoppere, până data viitoare ţine-te de treabă şi nu uita, Shop. Share. Repeat.

 

Sursă imagine reprezentativă: unsplash.com

Sursa foto articol : zoot.ro

sportisimo.ro

massimodutti.com

zara.com

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?